Műsorújság
RTL Most

A Fókusz, a Híradó és a Drága örökösök is minden este nyerték sávjukat

Az RTL Klub az idei év második hetében hat estén is győzedelmeskedett a konkurenseivel szemben és átlagosan 14,0%-ot (SHR) ért el a kiemelt célcsoporton.

A szombat estét a Fókusz Plusz nagyszerű eredménnyel nyitotta, 16,0%-ot (SHR) produkált. Ezt követte az új részekkel jelentkező A mi kis falunk, amely az előző héten 27,6%-os közönségarányt ért el a kereskedelmileg legfontosabb célcsoporton, ezzel a 2. hét legnézettebb műsora lett. A saját gyártású sorozatot a teljes lakosság köréből közel 1 millió 66 ezer ember követte figyelemmel. 2018 szeptembere óta nem szögeztek ennyi nézőt a képernyő elé Pajkaszeg lakói a teljes lakosságból, mint a múlt hét szombaton.

A főműsoridőt megelőző Híradó az elmúlt héten átlagosan 20,6%-ot (SHR) hozott, és ezzel minden nap megnyerte saját idősávját a 18-49-es célcsoporton.

Hétköznap esténként a Fókusz jelentkezett elsőként, és átlagosan 17,7%-ot (SHR) tudott felmutatni, ezzel valamennyi estén győztesként került ki a saját idősávjában. Az infotainment magazint követő Drága örökösök átlagosan 17,6%-ot (SHR) ért el a kiemelt célcsoporton, folytatva ezzel az előző évadnál megszokott remek teljesítményét. Ökörapáti lakóinak mindennapjait a múlt héten átlagosan közel 756 ezren kísérték figyelemmel a teljes lakosság köréből.

Forrás: Nielsen Közönségmérés. A nézettségi adatokat – ahol nem jelezzük külön – 18-49 évesek célcsoportjára, főműsoridőre vonatkozóan közöljük. Főműsoridő alatt a 19:00-22:59 közötti idősávot értjük. A műsorok nézettségénél az adott műsorszám napi nézettségét vesszük alapul, amely tartalmazza az élő, valamint a napon belül történő visszanézés és a vendégekre vonatkozó nézettségi adatokat is. Időszak: 2020. január 06. – 2020. január 12.

Legnézettebb videók