Műsorújság
RTL Most

A Drága örökösök és az Álarcos énekes az RTL Klub Nyerő párosa

A múlt héten az RTL Klub minden estén győzedelmeskedett a konkurenseivel szemben és átlagosan 16,9%-ot (SHR) produkált a kiemelt célcsoporton.

A főműsoridőt megelőző Híradó a 39. héten átlagosan 16,4%-os közönségarányt ért el a kereskedelmileg legfontosabb célcsoporton.

Hétköznaponként az este a Fókusszal vette kezdetét, amely az elmúlt héten átlagosan 15,9%-ot (SHR) tudott felmutatni. Az infotainment magazin után a legújabb, és egyben a záró évaddal visszatérő Drága örökösök következett, amely az előző hétén átlagosan 17,2%-ot (SHR) hozott a 18 – 49-es célcsoporton. A saját gyártású napi sorozat a teljes lakosság köréből átlagosan közel 754 ezer embert szögezett a képernyő elé. A főműsoridő a Nyerő Párossal folytatódott, amely a múlt héten átlagosan 17,3%-ot (SHR) produkált a kiemelt célcsoporton. A sztárpárok vetélkedését közel 603 ezren kísérték figyelemmel a teljes lakosságból.

A hétvége is számos sikert tartogatott a csatorna számára. Szombat este A mi kis falunk 23,7%-ot (SHR) tudott felmutatni a kereskedelmileg legfontosabb célcsoporton. A sorozat aktuális epizódja közel 910 ezer nézőt szögezett a képernyő elé a teljes lakosság köréből.

A vasárnap este középpontjában ezúttal is az Álarcos énekes állt, amely 23,2%-os közönségarányával a 39. hét legnézettebb műsora lett a 18 – 49-es célcsoporton. A teljes lakosság köréből pedig több mint 884 ezren próbálták leleplezni kiket is rejthet az álarc.

Forrás: Nielsen Közönségmérés. A nézettségi adatokat – ahol nem jelezzük külön – 18-49 évesek célcsoportjára, főműsoridőre vonatkozóan közöljük. Főműsoridő alatt a 19:00-22:59 közötti idősávot értjük. A műsorok nézettségénél az adott műsorszám napi nézettségét vesszük alapul, amely tartalmazza az élő, valamint a napon belül történő visszanézés és a vendégekre vonatkozó nézettségi adatokat is. Időszak: 2020. szeptember 21–2020. szeptember 27.

Legnézettebb videók