Műsorújság
RTL Most

241 megnyert este

Az RTL Klub a múlt héten hat estén győzedelmeskedett a konkurenseivel szemben és átlagosan 15,6%-os közönségarányt ért el a kiemelt célcsoporton. Ezzel idén 241 megnyert esténél tart a csatorna.

A főműsoridőt megelőző Híradó az előző héten átlagosan 18,0%-ot (SHR) produkált, és ezzel minden nap megnyerte saját idősávját a 18-49-es célcsoporton.

A szombat esti Fókusz Plusz nagyszerű eredményt ért el: az infotainment magazin 15,7%-ot (SHR) tudott felmutatni. Ezt követte az X-Faktor, amely a teljes lakosság köréből közel 1 millió 230 ezer embert szögezett a képernyő elé. A tehetségkutató showműsor 34,7%-ot (SHR) ért el, amivel az elmúlt hét legnézettebb műsora lett a kereskedelmileg legfontosabb célcsoporton. Az estét a Másnaposok folytatta, amely 18,1%-os közönségarányával az előző hét legnézettebb filmje lett a 18-49-es célcsoporton.

A vasárnap este is remek eredményt tartogatott a csatorna számára: a Házasodna a gazda  13,2%-ot (SHR) ért el a kereskedelmileg legfontosabb célcsoporton.

Hétköznaponként az estét a Fókusz indította, amely a 42. héten átlagosan 15,7%-ot (SHR) tudott felmutatni. Az infotainment magazint a Drága örökösök követte, amely átlagosan 17,0%-ot (SHR) ért el a kiemelt célcsoporton. Ökörapáti lakóinak mindennapjait a teljes lakosság köréből átlagosan több mint 699 ezren követték figyelemmel. A hétköznap estéket a harmadik évaddal jelentkező Nyerő Páros folytatta, amely ez előző héten átlagosan 13,8%-ot (SHR) hozott a csatornának.

               

Forrás: Nielsen Közönségmérés. A nézettségi adatokat – ahol nem jelezzük külön – az RTL Klub kereskedelmileg legfontosabb, fiatal felnőtteket magába foglaló célcsoportjára (18-49 évesek), főműsoridőre vonatkozóan közöljük. Este és főműsoridő alatt a 19:00-22:59 közötti idősávot értjük. A műsorok nézettségénél az adott műsorszám napi nézettségét vesszük alapul, amely tartalmazza az élő, valamint a napon belül történő visszanézés nézettségi adatait is. Időszak: 2019. október 14. – 2019. október 20.

Legnézettebb videók