Vállalati hírek

Új műsorvezető az RTL Híradóban, három női műsorvezetője lesz a Fókusznak

rtl.hurtl.hu

2023. április 21. 11:55

Kecsmár Alexandra a Fókusz új házigazdája Barabás Évi és Gál Petra mellett. Érkezik két új meteorológus az RTL csapatába és a késő esti RTL Híradóban új műsorvezető debütál.

„A magyar televíziózásban hagyományosan egy műsort férfiak és nők felváltva, vagy együtt vezetnek. Így volt ez korábban a Fókuszban is, de most megtörjük ezt a szokást és három hölgynek adjuk a házigazda szerepet” – fogalmazott Kotroczó Róbert, az RTL hírigazgatója.

Kecsmár Alexandra 2018-ban gyakornokként kezdett a Fókuszban, végigjárta a szakmai ranglétrát, riporterként egyebek mellett interjút készített Németország egyik legazdagabb emberével és Gábor Zsazsa özvegyével is. A Notre Dame leégésekor ő tudósította a helyszínről az RTL nézőit.

Alexandra a Budapesti Gazdasági Egyetem gazdálkodási és menedzsment szakán szerzett diplomát. Hobbija a futás és az olvasás, emellett nagyon szeret festeni is. Új szerepkörében először május elsején este találkozhatnak majd vele a Fókusz nézői.

Új műsorvezető az RTL Híradóban, három női műsorvezetője lesz a Fókusznak
Kecsmár Alexandra

Az RTL Híradó késő esti kiadását a jövőben Major Eszter és Rábai Balázs felváltva vezeti majd, hozzájuk csatlakozik új műsorvezetőként Kéri Barna.  

Kéri Barna az RTL szenior politikai riportere. Újságírói tanulmányait a JATE-n végezte, pályafutása kezdetén a Délvilág és a Délmagyarország munkatársa volt. RTL-es karrierjét szegedi tudósítóként kezdte, 2006 októberétől a hírműsor politikai riportere. Készített tudósításokat a Házon kívül és a XXI. század című műsorokba is. Három gyermek édesapja, masters evezős versenyző.  

Új műsorvezető az RTL Híradóban, három női műsorvezetője lesz a Fókusznak
Kéri Barna

Április 21-től két új meteorológussal bővül az RTL időjárás-jelentő csapata. A szakemberek az Országos Meteorológiai Szolgálattól érkeznek az RTL-hez, képernyős munkájuk mellett főállásban továbbra is az OMSZ munkatársai maradnak.

Szilágyi Eszter meteorológus mesterdiplomáját 2017-ben szerezte az ELTE Természettudományi Karán. 2017 júliusa óta az Országos Meteorológiai Szolgálat Siófoki Viharjelző Obszervatóriumban tavi viharjelzőként dolgozik. Eszter nagyon szeret utazni és világot látni, de a sport is az élete része: korábban versenyszerűen úszott, manapság pedig squashol.  

Új műsorvezető az RTL Híradóban, három női műsorvezetője lesz a Fókusznak
Szilágyi Eszter

Kókai Ádám az ELTE Természettudományi Karán 2021-ben diplomázott meteorológusként, azóta az Országos Meteorológiai Szolgálat munkatársaként időjárás-előrejelzéssel kapcsolatos feladatokat lát el. Saját bevallása szerint szakmája egyben a hobbija, és nagyon szereti a társasjátékokat.

Új műsorvezető az RTL Híradóban, három női műsorvezetője lesz a Fókusznak
Kókai Ádám

A két új meteorológussal hamarosan a nézők is találkozhatnak: április 21-én Kókai Ádám, április 22-én Szilágyi Eszter ismerteti az aktuális időjárás-előrejelzést. A nézőknek természetesen Pataki Zitát és Vaszkó Andrást sem kell nélkülöznie: a négyfős időjárás-jelentő csapat a jövőben felváltva lesz látható az RTL felületein.

 

#Vállalati hírek#Híradó#Fókusz#meteorológus#Időjárás#kecsmár alexandra#kéri barna#vállalati

Címlapról ajánljuk