KERESÉS search-close

"rtl.hu" szerzővel ellátott tartalmak

rtl.hu

rtl.hu által létrehozott tartalmak (100):

Idegpálya


szerző:
2019.05.05. 23:00
Idegpálya

A középiskolás Vee (Emma Roberts) nem az a kimondottan bevállalós típus, megszokta, hogy inkább csendben, a háttérből figyeli az eseményeket. Egy nap azonban barátai unszolására benevez egy népszerű online közösségi játékra, az Idegpályára, ahol a nézők határozzák meg, milyen vakmerő feladatokat kell teljesíteniük a játékosoknak élő, egyenes adásban. Vee a New York-i éjszakában összetalálkozik a titokzatos idegennel, Iannel (Dave Franco), akiről hamarosan kiderül, szintén az Idegpálya játékosa. A nézők felfigyelnek rájuk és irányításukkal már együtt kell végigcsinálniuk a vadabbnál vadabb feladatokat. Ami ártalmatlan versengésnek indult, hamarosan életveszélyes hajszává alakul.

Sherlock Holmes


szerző:
2019.05.05. 20:40
Sherlock Holmes

A legendás mesterdetektív, aki közelharcban legalább olyan verhetetlen, mint logikus gondolkodásban, élete legnagyobb problémájával kerül szembe. Sherlock Holmes (Robert Downey Jr.) és hű társa, Dr. Watson (Jude Law) a fekete mágia nagymestere, Lord Blackwood (Mark Strong) nyomába ered. Ha nem leplezik le időben, az végzetes következményekkel járhat az egész birodalomra nézve.

Beépített szépség


szerző:
2019.05.05. 18:25
Beépített szépség

Különös terrorista tartja rettegésben a város környékét, legközelebbi célpontjának a szépségverseny döntőjén résztvevő lányokat jelöli meg. Egyértelmű, be kell építeni egy FBI-ügynököt a versenyzők közé. A látszatra nem túl nőies, kissé bajszos, röfögő, keresetlen Gracie-re (Sandra Bullock) esik a választás. Vic Melling (Michael Caine), a kényes ízlésű szépségszakértő lehetetlen feladatot kap. Újkori Higgins professzorként sűrű leckékkel próbálja meg behozni Grace hátrányát a nagy versenyig...

A beavatott-sorozat: A hűséges


szerző:
2019.05.04. 23:00
A beavatott-sorozat: A hűséges

Tris (Shailene Woodley) önfeláldozó magatartásának köszönhetően kiderült, mit tartalmaz az alapítók által hátrahagyott titokzatos doboz: üzenetet a kerítésen túl élő emberektől. Hogy megtudják, kik és miért szigetelték el őket, Tris és Négyes (Theo James) megszöknek Chicagóból, és felkeresik a városon kívül élőket. Odakint olyan sokkoló tényekkel szembesülnek, amelyek felülírják minden korábbi felfedezésüket. És miközben egy teljesen új, hihetetlenül fejlett technikával rendelkező világ tárul fel előttük, egy könyörtelen harc veszi kezdetét, amely az egész emberiségre veszélyt jelenthet. A vakmerő párosnak rá kell jönnie kiben bízhatnak, hogy aztán együtt szálljanak szembe azokkal, akik 200 éven át ketrecben tartották Chicago teljes lakosságát.

Amerika Kapitány: Az első bosszúálló

Javában dúl a második világháború. A lelkes és mindenre elszánt ifjú, Steve Rogers (Chris Evans) is jelentkezik a hadseregbe, ám a gyenge fizikuma miatt eltanácsolják. Ezért örömmel jelentkezik a titkos katonai kísérleti programba, melynek keretében szuper katonát csinálnak belőle. Az izomkolosszussá fejlődött Amerika Kapitány feladata megállítani a nácik titkos tudományos részlegét, a Hydrát, melyet a világuralmi törekvéseket dédelgető, rettegett Vörös Koponya (Hugo Weaving) vezet.

A sas és a sárkány


szerző:
2019.05.03. 23:00
A sas és a sárkány

Huo Ant (Jackie Chan), a nagy tiszteletben álló parancsnokot és századát egy elhibázott akció miatt rabságra ítélik, és egy város újjáépítésén kell letölteniük büntetésüket. Kiderül, hogy mindössze két hetük van a város felépítésére, amikor újabb csapás éri őket. A romos falaknál megjelenik a római Lucius (John Cusack) kiéhezett seregével. A két, harcra kész vezér rájön, hogy össze kell fogniuk, ha le akarják győzni az áruló Tiberiust (Adrien Brody), aki Lucius nyomában könyörtelenül végez mindenkivel.

A titánok haragja


szerző:
2019.05.03. 21:00
A titánok haragja

Tíz éve, hogy Perszeusz (Sam Worthington), a félisten egyszerű halászként éli az életét fiával. Ám a titánok elérkezettnek látják az időt, hogy újra magukhoz ragadják a hatalmat. Hádész (Ralph Fiennes) és Arész összefognak bátyjuk, Zeusz (Liam Neeson) ellen, és segítenek kiszabadulni bebörtönzött apjuknak, Kronosznak, aki a titánok élén a Föld leigázására készül. Az egyetlen, aki szembeszállhat velük, Perszeusz, aki szövetségeseket is talál Androméda (Rosamund Pike), a harcos királynő, és Agenor (Toby Kebbell) személyében.

Fenegyerek


szerző:
2019.05.02. 23:20
Fenegyerek

A fiatal JR-t (Brenton Thwaites) egy kisebb stikli miatt hűvösre vágják. A börtönben nehéz megmaradni védelem nélkül, de JR-t Brendan Lynch (Ewan McGregor), Ausztrália leghírhedtebb bűnözője veszi a szárnyai alá. Ám ennek ára van, JR-nek a szabadulását követően segítenie kell kívülről Brendan szökésében. JR kötélnek áll, majd az első rablásnál beszáll a buliba védelmezője mellett. A több milliós aranyrudak miatt azonban halálos macska-egér játék veszi kezdetét.

Az U.N.C.L.E. embere


szerző:
2019.05.02. 21:00
Az U.N.C.L.E. embere

A hidegháború csak átverés volt, az igazi veszély kívülről fenyeget. Az U.N.C.L.E nevű titkos kémszervezet ügynöke, Napoleon Solo (Henry Cavill) ezért kénytelen közös bevetésre indulni az orosz Ilja Kurjakinnal (Armie Hammer). Egy nemzetközi bűnszövetkezet a III. világháború kirobbantására készül. A páros nem hibázhat, és csupán egyetlen nyom áll rendelkezésükre. Mielőbb meg kell találniuk az eltűnt német tudós lányát, aki segíthet behatolni a bűnszervezetbe.

Végső állomás 5.


szerző:
2019.05.01. 23:00
Végső állomás 5.

Az építőmunkások egy csoportját szállító autóbuszon rossz előérzete támad az egyik utasnak. Sam (Nicholas D'Agosto) szerint szörnyű katasztrófa történik hamarosan, leszakad a függőhíd, amelyen át kell haladniuk, és a balesetnek rengeteg áldozata lesz. Persze senki sem hisz Samnek, csak néhány embert, köztük a barátját, Petert és a barátnőjét, Mollyt sikerül meggyőzni. Ők túlélik a bekövetkező tragédiát, ám a Halált nem lehet becsapni...

Nagyfater elszabadul


szerző:
2019.05.01. 21:00
Nagyfater elszabadul

Sosem tudhatod, hogy a nagyfater milyen extra ötletekkel áll elő. Jason Kellyt (Zac Efron) egy hét választja el, hogy megnősüljön, és elkezdje végtelenül unalmas életét. Azonban ez a boldogtalan jövő egy csapásra veszélybe kerül, mikor Jason szabad szájú nagyapja, Dick (Robert De Niro) csőbe húzza a mit sem sejtő ifjú titánt. Dick a felesége halálát követő napon arra kéri unokáját, hogy utazzon el vele Daytonába, ahol éppen a Tavaszi Szünet nevű fesztivál zajlik. Jason sejti, hogy ezt a kirándulást sose felejti el.

Keanu: Macskaland


szerző:
2019.05.01. 19:00
Keanu: Macskaland

A két jó barátnak, Rellnek (Jordan Peele) és Clarence-nek (Keegan-Michael Key) lövésük sincs a gettókról. Viszont amikor Rell imádott kiscicáját, Keanut elrabolják, a kétbalkezes duó könyörtelen gyilkosnak adja ki magát, hogy egy utcai bandába beépülve visszaszerezzék a cicát. Igen ám, de az ellenállhatatlan kiscica olyan nagy népszerűségre tesz szert a bandatagok körében, hogy valóságos háború robban ki miatta. Így Rell és Clarence kénytelen akcióba lendülni, azaz vigyázat, indul a macskaland!

Fekete mise


szerző:
2019.04.30. 23:20
Fekete mise

John Connolly (Joel Edgerton) és James Bulger (Johnny Depp) jó barátok voltak, később azonban útjaik szétváltak. Húsz év elteltével Connolly az FBI ügynöke, Whitey pedig az ír maffia főnöke már. Amikor azonban az olaszok megpróbálják átvenni a hatalmat az írektől, Whitey szövetségest keresve a rendőrségnél, megegyezik Connollyval. Ám semmi sem úgy alakul, ahogy tervezték...

3 nap a halálig


szerző:
2019.04.30. 21:00
3 nap a halálig

Ethan Renner (Kevin Costner) az ügynökség legjobb embere, aki gyógyíthatatlan betegségben szenved. Úgy dönt, hogy feladja eddigi életét, mert újra akarja építeni elhidegült kapcsolatát feleségével és lányával. Amikor a titkosszolgálat kínál neki egy kísérleti, életmentő gyógyszert egy utolsó küldetésért cserébe, nem tudja visszautasítani. Két feladata lesz: miközben keresi a világ legkeményebb terroristáját, életében először kell figyelnie lányára is.

XXI. század 2019-04-29


szerző:
2019.04.29. 23:45
XXI. század 2019-04-29

Az egyik beugrott a nagybőgőbe. A másikat betyárok mentették meg. A harmadik buli után takarított. A negyedik pedig azt mondja, ő a szegény ember Nagy Ervinje. A Szinetár család fotóalbuma és elképesztő történetei - Veress Krisztina filmjében - a XXI. században.

Az éjszaka törvénye


szerző:
2019.04.29. 23:20
Az éjszaka törvénye

Boston, 1926: mindenből sok van, ami tilos - az alkohol, a gyilkosság, a bűn minden formája természetes. Joe Coughlin (Ben Affleck) egy magas rangú rendőr legkisebb fia boldogan veti bele magát a titkos szeszfőzdék, gengszterbandák és korrupt zsaruk világába, és a kisstílű tolvajból nemsokára a város egyik legsikeresebb rumcsempésze lesz. Bostonból Tampába, onnan Kubába vezet az útja, és egyre mélyebbre merül a bűnbe, egyre gátlástalanabb és kegyetlenebb, de közben szerelmes lesz, és az talán megváltoztatja. Vagy rájön, hogy már nem érdemes változnia, hiszen úgysem hinné el neki senki...

Áramszünet


szerző:
2019.04.29. 23:00
Áramszünet

Las Vegas a szerencse, a milliomosok és a fényűzés városa. Gil Grissom és csapata azonban jól ismeri a sötét oldalát. A bűnözők sokat fejlődtek és rengeteget tanultak, az utóbbi időben ravaszabbak lettek, mint valaha. A helyszínelők csak akkor vehetik fel velük a versenyt, ha naprakészek.

Íme az első képkockák a Főnök inkognitóban című dokurealityből!

A Főnök inkognitóban a legkevésbé sem hétköznapi módon kalauzolja a munka világába a dokurealityk szerelmeseit. Ahhoz, hogy a sikeres vezető valós képet kapjon a cége egyes területein folyó eseményekről, álcázza magát és új dolgozóként figyeli meg, mi minden történik akkor, amikor a dolgozók úgy gondolják, hogy a főnök távol van. Főnök inkognitóban április 29-től az RTL Klub műsorán!

Looper - A jövő gyilkosa


szerző:
2019.04.29. 21:00
Looper - A jövő gyilkosa

2074-ben az időutazás valósággá vált, de csupán a feketepiacon lehet hozzájutni. A maffia sajátos módon használja ki a lehetőséget, ha meg akar szabadulni valakitől, harminc évvel visszaküldi az időben, ahol a jövőgyilkosnak nevezett bérgyilkosok várják. Joe (Joseph Gordon-Levitt) is ilyen bérgyilkos, és remekül megél belőle. Ám egy napon a maffia irányítói úgy döntenek, hogy Joe-nak a saját jövőbeni énjét (Bruce Willis) kell eltennie láb alól.

Egy lövés a fejbe


szerző:
2019.04.29. 20:00
Egy lövés a fejbe

A sorozatgyilkos Sírásót, Heather Taffett-et éppen a fellebbviteli tárgyalására szállítják, amikor egy ismeretlen orvlövész végez vele. Booth azonnal nyomozni kezd, az alapján pedig, amit megtud, egyértelmű, hogy csak egy olyan profi mesterlövész lehetett a tettes, akit ő maga is ismert a seregből.

Nyeregbe!


szerző:
2019.04.29. 19:00
Nyeregbe!

Murtaugh és Riggs olyan ügyben nyomoznak, amelyben az áldozat pillanatokkal azelőtt halt meg, hogy a ló, amelyre fogadott, megnyerte a futamot. Leo Getz is felbukkan, ugyanis az áldozat ügyvédje és barátja volt, és körömszakadtáig bizonygatja, hogy szerinte ez gyilkosság volt. A rendőrök eleinte nem hisznek neki, de aztán egyre több gyanús körülmény merül fel.

Vádalku 2. rész


szerző:
2019.04.29. 16:00
Vádalku 2. rész

A rendőrök ugyan elkapják a gyújtogató gyilkost, de Phillip Stroh részéről egyszerű figyelemelterelés volt felhívni rá a figyelmet, hogy a nyomozással elvonja a rendőrség figyelmét a saját szökéséről, amit így sikerrel végre is hajt.

V, mint vérbosszú


szerző:
2019.04.28. 23:20
V, mint vérbosszú

Anglia diktatúrától szenved. Eveyt (Natalie Portman), a fiatal lányt egyik este elkapják az utcán, a halál torkából egy titokzatos alak, V (Hugo Weaving) szabadítja ki. A férfi a négyszáz éve kivégzett lázadó, Guy Fawkes álarcát viseli. A rendkívüli adottságokkal rendelkező férfi terve ugyanaz, mint Fawksé volt: megmenteni az országot a zsarnokságtól. Evey apránként megismeri V sötét múltját, mely a férfi bosszúvágyát táplálja. És miközben maga is megjárja a diktatúra börtöneit, rájön, hogy V ugyanarra készül, amire annak idején Fawkes.

Pofoncsata 2019-04-28


szerző:
2019.04.28. 21:35
Pofoncsata 2019-04-28

Kerüld a tanárit, különösen létszámcsökkentés idején! Egy iskola az utolsó tanítási napon igazi őrültek háza. Andy (Charlie Day), a buzgó irodalomtanár bármit megtenne, hogy megtartsa az állását bővülő családja miatt, ami nem könnyű a diákok szívatásai miatt. Két pofon közben akaratlanul kirúgatja a töritanárt, a rettegett Stricklandet (Ice Cube). Az állását vesztett Strickland úgy dönt, hogy ad még egy utolsó leckét, és bunyóra hívja Andyt a parkolóba. A közelgő bunyónak pillanatok alatt híre megy, minden osztály a nagy összecsapásra készül, és senki sem kételkedik abban, hogy kit fognak laposra verni.

Showder Klub 2019-04-28


szerző:
2019.04.28. 21:00
Showder Klub 2019-04-28

A 23. évad ötödik részében (181. adás) Elek Péter, Felméri Péter és Hajnóczy Soma estjét láthatjuk. A házigazda: Kőhalmi Zoltán.

A hobbit: Az öt sereg csatája


szerző:
2019.04.28. 20:30
A hobbit: Az öt sereg csatája

Zsákos Bilbó (Martin Freeman) és a törpök visszahódítják otthonukat Smaugtól. A visszaszerzett kincsektől megrészegült Tölgypajzsos Thorin (Richard Armitage) teljesen megváltozik és szembe fordul szövetségeseivel. Eközben Szauron orkok seregét indítja útnak a Magányos Hegy ellen. A törpék, tündék és az emberek hamarosan választás elé kerülnek: összefognak vagy elpusztulnak. Bilbó az öt sereg gigászi csatája közepén találja magát, ahol Középfölde sorsa forog kockán.

A Vasember 2019-04-28


szerző:
2019.04.28. 18:55
A Vasember 2019-04-28

Tony Stark (Robert Downey Jr.), a zseniális feltaláló és különc milliárdos éppen legújabb szuperfegyverét mutatja be, amikor a csoportot támadás éri és Tony mellkasába vasszilánk fúródik. A szilánk lassan halad a szíve felé, és csak idő kérdése, hogy mikor végez vele. Ráadásul foglyul ejtik és azt követelik tőle, hogy építsen meg egy minden eddiginél pusztítóbb fegyvert. Tony kijátssza fogva tartóit, és egy olyan páncélöltözetet épít, amely segítségére lehet a szökésben és megállítja a szívébe tartó vasszilánkot.

Őrült, dilis, szerelem. 2019-04-28

A negyvenes Cal (Steve Carell) ideális élete összeomlik, amikor a felesége, Emily (Julianne Moore) váratlanul bejelenti, hogy van valakije, és válni akar. Hirtelenjében nagyon egyedül találja magát, de a legrosszabb, hogy elfelejtette, hogy kell randizni. A környékbeli bárban próbálkozik, ahol találkozik a nőfaló Jacobbal (Ryan Gosling), aki átérezve a helyzet súlyosságát, elhatározza, hogy férfit farag belőle. Közben lánya, Hannah (Emma Stone) szerelmes lesz, ami újabb megpróbáltatások elé állítja Calt.

Nászfrász 2019-04-28


szerző:
2019.04.28. 16:50
Nászfrász 2019-04-28

Frank tiszteletes (Robin Williams) sajátos nézeteket vall a válásról. Szerinte a válások legfőbb oka a házasság. Ezért még az esküvő előtt igyekszik összeugrasztani a párokat, hadd hulljon a férgese. Az ő terápiája felér egy katonai kiképzéssel. Sadie (Mandy Moore) és Ben (John Krasinski) is próbára teszik magukat, nem is sejtve, hogy a legszerényebb feladat csukott szemmel vezetni Chicagóban.

Rendőrakadémia 4.: Zseniális amatőrök az utcán 2019-04-28

Ugyan a Rendőrakadémiáról továbbra is özönlenek a vidám, ámde ügyefogyott közrendőrök, Lassard parancsnok (George Gaynes) mégis úgy véli, a közbiztonság érdekében ideje a civileket is bevetni. A civilképző program jelentős politikai és médiatámogatással el is indul. Ennek az örök rivális, Harris hadnagy (G. W. Bailey) örül talán a legjobban, hiszen a renden őrködő amatőr rendőrök esetlenkedései elől senki sincs biztonságban. Már-már a Rendőrakadémia soha nem is létező jóhíre forog kockán, ám Mahoney (Steve Guttenberg) és a hű rendőrgyakornokok hada – a gyönyörű riporternő (Sharon Stone) segítségével – elhárítja a vészt.

Csodakutya New Yorkban 2019-04-28


szerző:
2019.04.28. 10:05
Csodakutya New Yorkban 2019-04-28

Jimmy (Jackson Pace) és kutyája, Rini a legjobb barátok. Rini ráadásul Eagle Rock kisvárosának megbecsült tagja. Egy nap Jimmy apját, Deant (Michael Paré) előléptetik, és új állásához New York-ba kell költöznie a családnak. Csakhogy a cég által kiutalt albérletben tilos állatot tartani, így Jimmy kénytelen megválni Rinitől. Ám a hűséges eb nem adja fel és gazdája után indul. Árkon-bokron át kitart, hogy aztán Jimmyvel együtt füleljenek le egy New York-i állatcsempész-bandát.

Család újratöltve! 2019-04-28


szerző:
2019.04.28. 08:15
Család újratöltve! 2019-04-28

A nem túl nagy sikereket elért sportoló, Carlton (Justin Timberlake) édesanyja megbetegszik, ezért egy közös utazásra kényszerül baseball legenda édesapjával (Jeff Bridges). Hogy elkerülje a veszekedéseket, Carlton barátnőjét is magával viszi a hosszú útra, ahol a felmerülő problémák ellenére lassan újra egymásra talál apa és fia.

Eleven testek 2019-04-27


szerző:
2019.04.28. 00:10
Eleven testek 2019-04-27

R (Nicholas Hoult) magányos zombi, akinek a szívét egy élő ember, a gyönyörű Julie (Teresa Palmer) ejti rabul. Julie R-rel való találkozása után apjához, Grigióhoz (John Malkovich), a kegyetlen zombi vadászhoz siet, hogy elújságolja neki a nagy hírt, hogy találkozott egy olyan zombival, aki teljesen más, mint a többi. Ám az élő halottaktól rettegő embereket nehéz meggyőzni bármiről is. A háború elkezdődik élők és holtak között, veszélybe sodorva a fiatal szerelmesek jövőjét.

A tökéletes trükk


szerző:
2019.04.27. 23:00
A tökéletes trükk

A múlt századforduló Londonjában két fiatal varázsló verseng egymással: a feltűnő és kifinomult Robert Angier (Hugh Jackman), és az egyszerű, ám igazi géniusz Alfred Borden (Christian Bale). Eleinte barátság és egymás munkája iránti tisztelet jellemzi a kapcsolatukat. Ám amikor a legnagyobb dobásnak szánt trükkjük rosszul sül el, egy életre ellenséggé válnak, és legfőbb vágyuk az lesz, hogy a másikat legyőzzék. Ezért már semmi sem drága. Gyűlöletük, versengésük nem ismer határokat.

Hivatali karácsony 2019-04-27


szerző:
2019.04.27. 22:00
Hivatali karácsony 2019-04-27

Clayt (T.J. Miller), a gyerekesen laza főnököt a karácsonyi őrületben Josh (Jason Bateman), a frissen elvált igazgató próbálja kordában tartani. Carol (Jennifer Aniston), Clay nővére azonban lefújja a partit, ugyanis még az ünnep előtt fel akarja számolni a nem túl nyereséges részleget. A családias részleg egyetlen esélye, ha rábírják Waltert (Courtney B. Vance), a nagy befektető cég megmondóemberét, hogy velük szerződjön. Ehhez azonban egy eszelős karácsonyi bulira van szükségük.

Tammy - Nagymami elszabadul 2019-04-27

Tammynek (Melissa McCarthy) rossz napja van. Nem elég, hogy elveszítette a munkáját a gyorsétteremben, rájön, hogy a férje megcsalja. Az asszony úgy dönt, hogy elhagyja a férjét, összepakolja a legszükségesebb holmijait, és vinné a szülei autóját. Az anyja azonban nem hajlandó kölcsönadni neki a járgányt. Pearl (Susan Sarandon), a piás nagymama viszont igen, de csak azzal a feltétellel, ha ő is vele tarthat. Bár Tammy nem éppen erre gondolt, de nekivágnak az országútnak, és elképesztő kalandokba keverednek.

Törésvonal


szerző:
2019.04.27. 20:50
Törésvonal

Kalifornia lakói mindenre fel vannak készülve, csak erre a katasztrófára nem. Amikor 9-es erősségű földrengés dönti romokba San Franciscót, Ray, a profi pilóta (Dwayne Johnson) és válófélben lévő felesége, Emma (Carla Gugino) vállalják a lehetetlent. Megpróbálják felkutatni és megmenteni a romok között maradt lányukat. De amikor azt hiszik, túl vannak a nehezén, akkor jön csak a java.

Paraszt Terminátor vs. pajkaszegi Niki Lauda!

Úgy tűnik Stoki új mulatságot talál magának, és rászáll Gyurira! Vajon ki nyeri meg a háborút? Kiderül szombaton 20 órától az RTL Klub-on!

Boszorkányvadászat


szerző:
2019.04.26. 23:00
Boszorkányvadászat

Behman (Nicolas Cage) és Felson (Ron Perlman) az évekig tartó háborúzás után megelégelik az egyház nevében elkövetett kegyetlenkedéseket, és megszöknek. Szülőföldjükön azonban a pestis várja őket. A papoknak meggyőződésük, hogy a járványért egy boszorkánysággal vádolt lány (Claire Foy) a felelős. A két szökevény a szabadságért cserébe elvállalja, hogy a furcsa lányt elviszik abba az elhagyatott kolostorba, ahol a szerzetesek egy ősi szertartás segítségével leveszik majd az átkot a vidékről. A küldetés azonban veszedelmesebb, mint gondolták.

Szerelem kölcsönbe 2019-04-26


szerző:
2019.04.26. 22:45
Szerelem kölcsönbe 2019-04-26

Rachel (Ginnifer Goodwin) sikeres ügyvédnő egy menő New York-i irodában, nagylelkű és hűséges barát. Legnagyobb bánatára húga, Darcy (Kate Hudson) a menyasszonya Dexnek (Colin Egglesfield), akibe az egyetem óta szerelmes. A harmincadik születésnapi buliját követően Rachel váratlanul Dex karjaiban köt ki, aki szerelmet vall. Az esküvő napjához közeledve egyre jobban összekuszálódnak a szálak, Rachel pedig lehetetlen helyzetben találja magát: döntenie kell a Darcyhoz fűződő barátsága és élete nagy szerelme között.

Doktor Murphy 2019-04-26


szerző:
2019.04.26. 21:40
Doktor Murphy 2019-04-26

A karantén után az élet visszatér lassan a régi kerékvágásba, csak Dr. Andrewsnak kell szembenéznie az egészségügyi felügyelet vizsgálatával. Dr. Lim lábadozik, és elutasító Dr. Melendezzel, ám végül új szintre emelik kapcsolatukat. Le gondoskodik arról, hogy Shaun és Dr. Glassman lazulni tudjanak a megpróbáltatások után.

A titánok harca


szerző:
2019.04.26. 21:00
A titánok harca

Hádész (Ralph Fiennes), az alvilág ura elpusztítja a félisten Perszeusz (Sam Worthington) családját. Ráadásul azt követeli az emberektől, hogy áldozzák fel Argosz hercegnőjét, Andromédát (Alex Davalos), és vessék a szörnyszülött fia, Kráken elé. Perszeusz vállalja, hogy szembeszáll a szörnnyel. Egy csapat harcossal, köztük a veterán Drakóval (Mads Mikkelsen) és Andromédával az oldalán elindul, hogy megakadályozza a káoszt. A tiltott világokban való utazás során csak akkor győzhetik le az útjukba kerülő vérszomjas démonokat és fenevadakat, ha Perszeusz elfogadja a benne rejlő isteni erőt, és saját kezébe veszi sorsának irányítását.

Gengszterzsaruk


szerző:
2019.04.25. 23:30
Gengszterzsaruk

Los Angelesben, a bankrablások fővárosában a bűnözőknél csak a Nagy Nick (Gerard Butler) által vezetett rendőrségi elit akciócsoport tagjai veszélyesebbek. Mikor Nick megtudja, hogy a hírhedt mestertolvaj, Merrimen (Pablo Schreiber) élete legvakmerőbb rablására készül, zsarolással rákényszeríti a banda leggyengébb láncszemét, Donnie-t (O'Shea Jackson Jr.), hogy legyen a rendőrség besúgója. Elindul a versenyfutás a dörzsölt bűnözők és az elitosztag között, ám hamarosan ráébrednek, hogy valaki mindkét felet átverte.

Privát kopók 2019-04-25


szerző:
2019.04.25. 22:50
Privát kopók 2019-04-25

Matt és Angie nagy megtiszteltetésben részesül, részt vehetnek az állam szerte népszerű bírósági perben, a csak Komisz Nancy néven elhíresült ügyben. Az ügyésznő, a gyönyörű Melanie Parker hideg profizmusával teljesen leveszi Mattet a lábáról, ám a lóti-futi munka, amit végezniük kell, egyáltalán nincs ínyére. Hamarosan azonban belekeverednek az ügybe, s úgy tűnik, hamarosan ők is a vádlottak padján találják magukat.

Halálos fegyver 4.


szerző:
2019.04.25. 21:00
Halálos fegyver 4.

Riggs (Mel Gibson), Murtaugh (Danny Glover) és Cole (Rene Russo) nyomozó állandó segítőjük, a hiperaktív Leo Getz (Joe Pesci) segítségével újra romba döntik a várost. Ezúttal a kínai triádokkal kerülnek összetűzésbe, melynek kíméletlen vezetője (Jet Li) Amerikában akar illegális pénzügyleteket bonyolítani. Ráadásul ezúttal minden szülésre képes nő terhes: Lorna Riggs gyermekét várja, míg Martaugh lánya egy zsarutól állapotos.

Kiképzőtábor


szerző:
2019.04.24. 23:15
Kiképzőtábor

A hadsereg különleges elit egysége terepgyakorlatra megy a panamai dzsungelbe, ám élve csak ketten jönnek vissza, kiképzőjük, West őrnagy (Samuel L. Jackson) pedig nyom nélkül eltűnik. A két túlélő két különböző történetet ad elő a nyomozásra kirendelt Osborne-nak (Connie Nielsen), ráadásul ragaszkodnak egy független rangerhez. Hardy (John Travolta), aki egykor szintén West alatt szolgált, időközben elsőrangú kihallgató-tiszt lett, ördögien keveri a lapokat.

Számtalanszor kerültek címlapokra - a botrányaikkal

Ma olyan magyar hírességekről lesz szó, akik körül folyamatosak a botrányok. Az egyiknek a hatóságokkal gyűlt meg a baja, a másiknak az alkohollal. Akad olyan, aki a kezének nem tud megálljt parancsolni, de akad olyan is, aki a szájára képtelen lakatot tenni. Egyben azonban mindannyian megegyeznek: számtalanszor kerültek a címlapokra valamilyen balhé kapcsán. Rossz fiúk és rossz kislányok lesznek a ranglistán, akik – jobb híján – megpróbálnak a legtöbbet kihozni abból, hogy inkább hírhedtek, mint híresek.

Éjjel-Nappal Budapest 2019-04-24

Flóra teljesen összezavarodott, az előző napi történtek miatt. Saját magát is elítéli a tettéért, ám ugyanakkor továbbra sem megy ki a fejéből. Ezért mindenképpen beszélni akar róla Tamással, de a férfi teljesen elutasító vele szemben, amivel persze nagyon megbántja Flórát. A kétségbeesett lány végül belátja, hogy Tamás sohasem fogja viszonozni az érzelmeit, és úgy dönt, hogy még aznap visszaköltözik az apjához. Nagyon rossz lelkiállapotban van, amikor megérkezik Arnoldhoz, és miután kibékülnek, Flóra kiönti szívét az apjának.

Barátok közt - Ez történik: 2019.04.24. - 2019.04.26.

Bandi, bár feszeng Gergő társaságában, kötelességének érzi, hogy segítsen neki megtalálni az ő hibájából kiszökött kutyáját. A keresés sikerrel jár, és a kutyával való játék közben Gergő és Bandi nyitnak egymás felé, ám Bandi végül mégis úgy dönt, jobb, ha hazamegy.

Red


szerző:
2019.04.24. 21:00
Red

Frank (Bruce Willis), Joe (Morgan Freeman), Marvin (John Malkovich) és Victoria (Helen Mirren) egykor a CIA legjobb ügynökei voltak. Ismerik a szervezet minden titkos és kompromittáló anyagát, és most éppen emiatt válnak a CIA célpontjává. A visszavonult szuperkémeknek minden tudásukra szükségük van, hogy profi csapatként egy lépéssel üldözőik előtt járjanak, megpróbáljanak életben maradni a folyamatos merényletek közben és rájönni, hogy vajon melyik információ az,amiért az életükkel kell fizetniük. Frank és csapata úgy dönt, legjobb védekezés a támadás.

Drága örökösök 2019-04-24

A Szappanos családot senki nem nevezhetné túlzottan összetartónak, tagjai között számos kisebb-nagyobb ellentét feszül. Képesek lesznek vajon ezeket félretenni, és egységesen fellépni, mikor egyiküket komoly veszély fenyegeti?

Teljesült a vágyatok, more: most visszanézhetitek a „Mi a vágyad, more?” eddigi részeit!

Ha szeretnéd újra átélni, vagy csak simán lemaradtál Gáspár Győző legújabb műsorának hihetetlen pillanatairól, akkor eljött a te időd! 

A héten véget ér a Drága örökösök 1. évada!

Pénteken egy utolsó körre indulunk Ökörapátiba!

Fitnesz modellnek állnak az ÉNB csajok?

Különleges fotósorozat készült az Éjjel-Nappal Budapest két sztárjáról, Evelinről és Lauráról, akiket ezúttal egy edzőteremben fotóztak.

 

Aranylakodalmon bizonyíthattak a Konyhafőnök versenyzői

Tavaly ezen a napon számoltunk be róla: Marikáéknak négy lányuk született, és már az ötödik dédunokát várják. Az ő aranylakodalmukra főztek A Konyhafőnök versenyzői, miközben a zsűri is a hosszú és boldog kapcsolat titkát kereste.

Állástalan színészeknek segít Hegedűs D. Géza és Mihályi Győző

A legnevesebb művészek vállaltak fellépést az Együtt-Egymásért-Mindenkiért Jótékonysági Gálaesten, ami azokon a színészeken segít, akik nem kapnak munkát. A szervezők erről is beszéltek a Reggeliben, hogy mi mindennek vannak kiszolgáltatva a tehetséges, de mellőzött művészek.

A magyar kultúrát népszerűsíti az Irie Maffia énekesnője Ghánában

Sena Dagadu édesanyja magyar, édesapja pedig ghánai, így nem véletlen, hogy őt is megkereste a nagykövetség. Sena rendszeresen kijár Ghánába, gyorsan fejlődő országnak látja, aminek a fővárosa elképesztően színes kulturálisan.

Új pilóta került a Zengő Motorsport csapatába

5 hónappal ezelőtt még nem is vezetett versenyautót Tenke Tamás, majd a szimulátorból rögtön egy 350 lóerős versenyautóba ült bele.

Kovács Dóri újra szerelmes


szerző:
2019.04.24. 08:16
Kovács Dóri újra szerelmes

A műsorvezető egyelőre titokzatosan beszél csak új választottjáról, de Rozina és Gergő furfangosan megtudott néhány dolgot a szerencsés férfiről. Dóri a New York-i fashion weekről is mesélt, ahonnan nemrég online tudósított.

Nemcsak a látássérülteknek nagy segítség a vakvezető kutya

Nagyjából 200 kutya dolgozik most az országban, de sokkal többre lenne szükség, nagyjából a látássérültek 1%-a közlekedik kutyával. A betanított állatok például az agyvérzésen átesett betegeknek is hasznosak, tárgyakat tudnak odaadni nekik.

Mivel érdemes etetni a házi kedvenceket?

Korom Gábor szerint semmi sem táplálóbb annál, amit otthon elkészítünk és praktikusabb is odaadni a kutyánknak az otthoni maradékot, mint a konzervtápot.
 

A lány, aki le szeretné mosni a szépségkirálynők sztereotípiáit

Viczián Viki eltökélt elhatározással érkezett a konyhába, hiszen be szeretné bizonyítani: nem minden a szépség…

Varga Viktor zenén keresztül dolgozta fel szerelmének elengedését

Az énekes régóta gyűjtögette a dalokat, amiket Cynthia Dictatorral folytatott kapcsolata alatt írt és most ért meg arra, hogy ezekből egy egész album szülessen. Cynthia pedig nem állt semminek az útjába.

„Azért jöttem, hogy nyerjek!”

Noha Somogyi Dániel „nem egy sportoló alkat”, most mégis szívesen megméretteti magát a Konyhafőnök Visszavágójában. Nem titkolt szándéka a győzelem, és azt is elárulta, melyik séfet választaná szívesebben.

„Az álmom, hogy egyszer egy elismert séf legyek”

Vini már kisgyerekként elhatározta, hogy a főzésnek szenteli az életét. Most pedig a Konyhafőnökben szeretné megmérettetni magát. Vajon hogyan viseli majd a kritikát?

Noémit séf kedvese biztatta a versenyre

Korcsmáros Noémitől nem áll messze a gasztronómia világa, hiszen a szakdolgozatát is ebből írta, ráadásul a párja séfként dolgozik. Ennek ellenére mégis nagy izgalmakkal lépi majd át a konyha küszöbét…

„Szeretnék megküzdeni a saját démonjaimmal…”

Kita tudja jól, hogy sokan megdöbbenhetnek rajta, milyen ételek állnak távol tőle, ami miatt viszont Sárközi Ákos csapatában érezné otthonosabban magát.

Konfitált egerektől rettegnek a versenyzők?

Eisler Zsolt semmitől sem ijedne meg igazán, ám mégis van egy hatalmas félelme…

„Két nagy szerelmem van az életben”

Bár nyilvánvalóan senkit sem lepett meg, hogy Horváth T. Zoltán imád sürögni-forogni a konyhában, de vajon mi a másik szenvedélye?

„Elsődleges célom megnyerni a versenyt!”

Bakos Gergő egy pillanatig sem titkolja szándékát, ám tudja jól, hogy nagy meglepetések is érhetik a konyhában. Vajon hogyan küzdi majd le az akadályokat?

Rákóczi Feriéket nyaralásuk kellős közepén érte a terrortámadás

Srí Lankát robbanások rázták meg néhány nappal ezelőtt, a rádiós műsorvezető körülbelül 150 km-re volt a családjával a terrorcselekmény helyszínétől. Nem rohantak a reptérre, az lett volna a legkockázatosabb lépés. Telefonon értük utol Rákóczit.

Takaróba tekert malacot készített Wossala Rozina a Reggeliben

A világ annyi országában készítik el ezt az ételt – különböző formációkban – hogy úgy gondolták létrehoznak egy világnapot, hogy megismerjük más nemzetek verzióját is. Az egyik legkülönlegesebb a kínai, ahol tésztába teszik a húst, de nem sütik, hanem gőzölik.

Sorozatkvíz - Szerda


szerző:
2019.04.24. 06:00
Sorozatkvíz - Szerda

Játsszon velünk a naponta jelentkező Sorozat kvízünkkel!

Reggeli 2019-04-24


szerző:
2019.04.24. 06:00
„Nagy álmom, hogy egyszer legyen egy palacsintázóm”

Böszörményi Anett már most tudja, hogy mire fordítaná a tízmillió forintot. De vajon mi a legnagyobb mumusa a konyhában?

Meglepetés csomag a Konyhafőnökben? Na ne!

Bár Jóni Richárd imádja az új dolgokat, könnyen előfordulhat, hogy kellemetlenül érinti egy-egy váratlan szituáció…

Mit nézünk ma? - Szerda (04.24.)

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Sziszi és Péter csúnyán összeveszett

Elragadták az indulatai Pétert, aki le is idiótázta a vörös szépséget, amiért ugyan bocsánatot kért, mégsem alakult jól a beszélgetés.

Gyilkos ösztön


szerző:
2019.04.23. 23:00
Gyilkos ösztön

Joe Merriwether (Jeffrey Dean Morgan) és Katherine Cowles (Abbie Cornish) ügynökök nyomoznak egy különös kegyetlenséggel elkövetett sorozatgyilkosság ügyében. Az áldozatok között ugyan nincs kapcsolat, de többek közt a módszer, a rejtélyes üzenetek arra utalnak, hogy a halálesetek összefüggnek. Mivel a gyilkos mindig egy lépéssel a rendőrség előtt jár, Joe és Katherine a lánya halála óta visszavonultan élő, különös képességű pszichiáter Dr. John Clancy (Anthony Hopkins) segítségét kérik.

Willows szökésben


szerző:
2019.04.23. 23:00
Willows szökésben

A helyszínelők búcsút intenek Catherine Willows-nak, miután meghoz egy fontos döntést. Mindeközben, a csapat megpróbálja elkapni Laura férjét és bérgyilkos bandáját D.B. Russell trükkös üzenetének segítségével, mely Catherine haláláról szól.

Flóra megcsókolta Tamást

Tamás kiöntötte a szívét Flórának, miután Szofi lemondta a romantikus randijukat…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Evelin, Laura és Niki fitnesz modellnek álltak

A lányokat felkérték egy fitnesz fotózásra…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Tedit megkeresztelték!

Karesz és Lili megkereszteltették a kis Tedit…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Tamás megcsalta Szofit?

Tamás Flóra segítségét kérte. Evelint összetörte Dávid visszautasítása. Mesi számára problémásan alakult Tedi keresztelője.

Következő rész (2019. április 24.)

Flórát összezavarták a Tamással történtek. Evelin megpróbálta összehozni Laurát a fotósával. Karola kifizette Márkot.

Tedit megkeresztelték! 😍😇


szerző:
2019.04.23. 22:40
Előző rész (2019. április 23.)

Tamás Flóra segítségét kérte. Evelint összetörte Dávid visszautasítása. Mesi számára problémásan alakult Tedi keresztelője.

Házon kívül 2019-04-23


szerző:
2019.04.23. 22:35

Alfahím


szerző:
2019.04.23. 22:00
Alfahím

A csapat olyan sorozatgyilkos után nyomoz, aki áldozatait, fiatal nőket és férfiakat savval kínozva öli meg. Dr. Reid kényszerűen illeszkedik az új környezetéhez.

Szulejmán 6. évad 36. rész


szerző:
2019.04.23. 21:50
Súlyos titkot őriz Laci édesanyja

Úgy tűnik, jól érezte Laci, hogy Máriával nincs minden rendben, és valóban nagy a baj.

A Barátok köztben bármi megtörténhet, és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2019. április 23-i epizódjaiból!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való