KERESÉS search-close

"Cserei Bettina" szerzővel ellátott tartalmak

Cserei Bettina

Cserei Bettina által létrehozott tartalmak (12):

Fekete hó hullott Szibériában

Fekete hó hullott Szibéria egyik régiójában, amely a szénbányászatról ismert. A csapadék állítólag mérgező is.

Az örök fagy birodalmában járt a Fókusz riportere: az odavezető út

A Fókusz riportere, Hubai Antal egészen az Antarktiszig kísérte Rakonczay Gábort és csapatát. Hogy, milyen érzés volt a kalandoroknak egy különleges orosz repülőgéppel leszállni a két kilométer vastag és öt kilométer hosszú kifutópályán? Kiderül a videóból!
A teljes riportot ide kattintva nézheti meg.

Közösségteremtő az RTL híradósának kihívása

Szabados Ágnes nemcsak a hírek, hanem az irodalom szerelmese is. Ági szenvedélyét másokkal is megosztotta egy januártól induló kihívásban. A csoport célja nem más, mint minden hónapban elolvasni legalább egy könyvet. A „Nincs időm olvasni” kihívás célja bebizonyítani, hogy az olvasás nem csak magányos tevékenység lehet. Ezt jól bizonyítja a híradós által szervezett első csoporttalálkozó, amin nemcsak a kihívás tagjai, hanem egyszerzős írók, bloggerek és három nagy kiadó munkatársa is részt vett. Az biztos, hogy üres kézzel senki sem tért haza!

Az esménynek a FSZEK Budafoki Könyvtár adott otthont.

A fél ország felháborodott a posztján, elmondta miért

Demeter Márton posztja után talán még soha nem foglalkoztatta az embereket ennyire, hogy kinek, mennyi a fizetése.  Miért baj az, ha egy raktáros többet keres, mint egy kórházi ápoló vagy akár egy egyetemi adjunktus? Többek között erről kérdeztük Demeter Mártont, egyetemi tanárt, aki annak ellenére, hogy Aldis posztja után kapott hideget-meleget, nem bánta meg, hogy nyilvánossá tette bejegyzését. Az egyetemi docenst arról is kifaggattuk, hogy mi volt a legmegalázóbb munka, amit életében végzett, és az is kiderül, hogy ő melyik szakmának adná a legtöbb fizetést. Persze terítékre került az egyetemi szféra működése, a CEU, az értelmiség ellenes politika, a kormány oktatáspolitikája, valamint az egyetemi docens tiszta vizet öntött a pohárba az oktatással kapcsolatos legnagyobb tévhitekről is.

 Orbán Viktor gyermekszületést támogató politikát ígér

Orbán Viktor a Családok Budapesti Világtalálkozóján ismertette a kormány legújabb akciótervét, amiben –többek között- a diákhitel tartozással rendelkező háromgyerekes nőknek elengedné a teljes tartozást, valamint a jelzáloghitellel rendelkező nagycsaládokat is segítené az állam.

Éva magától találta meg húgát, elmesélte nekünk, hogyan!

Amikor elindult a „Keresem a családom!”, akkor számos levelet kaptunk olyanoktól, akiket a sorozat késztetett arra, hogy elmeséljék: ők is hasonló cipőben jártak, elveszítettek valakit és sokáig keresték. Kunné Éva volt az egyikük, aki elmondta nekünk, már tizennégy éve van annak, hogy sikerrel járt, megtalálta a húgát! Hogy hogyan? Hát így!

A fagyi napja: bizarr ízek és szokások

Hazánkban idén is megrendezik május 8-án a Magyar Kézműves Fagylalt napját, aminek apropóján csaknem 500 fagyizóban lehet féláron fagyizni. A kézműves jégcsodák azonban nemcsak Magyarországon hódítanak, hanem a világ számos pontján. Ezért összegyűjtöttük a legbizarabb fagylalt ízeket, a legdurvább rekordokat és a legmeglepőbb szokásokat, amiket a jeges édességgel kapcsolatban találtunk.

15 trendi húsvéti tojás “recept”

A színes tojást az egész világon a húsvét  és a termékenység jelképeként ismerik. A tojásfestés hagyománya egészen az időszámításunk előtti időkre nyúlik vissza. Kevesen tudják, de már az ókori egyiptomiak is strucc tojást festettek. Persze azóta nemcsak a világ változott meg, de a tojásfestés  technikája is. Míg a tavalyi évben a túldíszitettség jellemezte a húsvéti tojásokat, addig az idén a figurás darabok a trendibbek.

Ránctalan lesz a jövő nemzedéke?

A brit, Newcastle University kutatói találtak egy olyan enzimet, ami megelőzi a ráncok kialakulását. 

TÁNC: Megtáncoltatta Obamát egy 106 éves asszony

Korát meghazudtolva perdült táncra Virginia McLaurin, amikor a Fehér Házban találkozhatott az Obama házaspárral. A 106 éves asszony régi álma teljesült a különös alkalommal, ezért nem csoda, hogy lelkesedésében egy időre még séta botjáról is elfeledkezett. Az idős asszony energiája nemcsak az elnöki párt bűvölte el, hanem az internet felhasználókat is: a táncról készült videót pár óra alatt több mint tíz millióan nézték meg a Fehér Ház Facebook-oldalán.

Valentin-napi szívekkel árasztotta el Budapestet egy mackó

100 horgolt szívet rejtett el a fővárosban Maci Topy és gazdája, Bellai Marina, blogger, aki nagyon ügyesen horgol.  A szívkereső, Bálint-napi játék február 9-én indult útjára, jelenleg több mint 80 meg nem talált szív vár még gazdára.

Az internet legdivatosabb macskája hatalmas műszempillákkal hódít

A Zsémbes Macska (Grumby Cat), Manny, a szelfizős cicus, és a magyar Erzsi for President után új trónkövetelő jelent meg a közösségi oldalakon. Ő Pitzush, aki hajléktalan cicából vált divatikonná.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való