Műsorújság
RTL Most

Vadonatúj, saját gyártású sorozat érkezik ősszel az RTLII-re

Oltári Csajok címmel vadonatúj, saját gyártású sorozatot láthatnak majd a nézők ősztől az RTLII műsorán. Kalamár Tamás, a Barátok közt volt producerének merőben új telenovellája három lánytestvérről fog szólni, akik számtalan akadállyal küzdenek meg azért, hogy megtalálják a boldogságukat és a szerelmet.

Új szintre lép az RTL Magyarország portfóliójának egyik legsikeresebb csatornája, hiszen ősszel érkezik az RTLII-re egy vadonatúj, saját gyártású telenovella, az Oltári Csajok. A sorozat stábját Kalamár Tamás vezeti, aki 17 évig a Barátok közt producere volt, az ország legnézettebb műsorává tette, producersége alatt több mint 7000 epizódot gyártott le az ország egyik legsikeresebb napi sorozatából.

Az Oltári Csajok Budapesten játszódó, mai ihletésű romantikus telenovella, amiben három fiatal lány – az Erdész nővérek – a boldogságot, a sikert és a szerelmet keresik. A három, vidékről a fővárosba költözött lány kalandjai, és egy mesés esküvő lehetősége adja a történet gerincét. És még egy testvéri árulás is, ami már rögtön az első epizódban az egész család életét felforgatja.

A vadonatúj sorozatban a főbb szerepekben olyan nagyszerű színészeket láthatnak majd a nézők, akikkel ehhez hasonló televíziós produkcióban még nem igazán találkozhattak. Az ősszel kezdődő szuperprodukcióban feltűnik majd Horváth Anna, Hartai Petra, Michl Juli, Jaskó Bálint, Dér Zsolt, Ember Márk, Hűvösvölgyi Ildikó, Szabó Gabi, Nagy Enikő, Tűzkő Sándor, Mohácsi Norbert, Fehér Adrienn, Ilyés Barnabás, Köleséri Sándor és Kanalas Dániel is.

Legnézettebb videók