Műsorújság
RTL Most

Újra jön A Tanár az RTL Klubon!

Vasvári Szilárd és diákjai a nyári kánikulában kihagyják a vakációt és velünk töltik a hétfő estéket!

Az RTL Klub nagysikerű sorozatát most újra megnézheted az elejétől, hiszen június 17-től minden hétfő este nosztalgiázhatunk az első évaddal.

A Barátok közt és a második évadával érkező Isten veled Magyarország között 21:45-kor kezdődik majd a Tanár.

Emlékeztek még, milyen bonyodalmakkal kellett szembenéznie Vasvári Szilárdnak (Nagy Ervin) és diákjainak? Az első részben rögtön az örökbefogadás kérdését feszegette a történet:

Szilárd diákja, Roland a kosárlabdacsapat egyik meccsén összeesik – egy ártatlan keringési probléma miatt, ahogy az később a kórházban kiderül. Ám ott fény derül arra is, hogy Rolandot örökbe fogadták. Ez sokként éri a 16 éves fiút, aki emiatt elszökik otthonról és Szilárdhoz akar költözni, mert a tanár úr megígéri, hogy segít a vér szerinti édesanyja keresésében. Hogy sikerrel járnak-e kiderül A Tanár első epizódjából.

Ráadásul nemcsak a Tanárt nézheted újra az RTL Klubon, hiszen csütörtök esténként A mi kis falunk első évada is visszatér hozzánk!

Apropó Pajkaszeg: szerintetek A Tanár táncol jobban, A mi kis falunk papja, vagy a Drága örökösök?

Szavazzatok ide kattintva!

Ha még többet szeretnél olvasni a sorozatokról, akkor olvasgass a Sorozatklubon, vagy pedig látogass el A Tanár és A mi kis falunk hivatalos oldalára!

Legnézettebb videók