Műsorújság
RTL Most

Újabb Odaát-baba a láthatáron!

Pontosabban: babák! Nemrég kiderült, hogy a sorozat egyik főhőse ismét apai örömök elé néz. Ráadásul mindezt sikerült egy ötletes, ámde annál tündéribb fotón bejelentenie.

Jensen Ackles és felesége élete hamarosan megváltozik, nem is kicsit, hiszen két új apróság is érkezik, a most még csak háromfős családba: az Odaát sztárjának felesége ugyanis ikrekkel várandós.

A 2010 óta házas szerelmesek sajtósa is megerősítette a hírt, hogy egy kislány és egy kisfiú is növeli majd a gyerkőcök számát Ackles-éknél. A babákat persze a szülein kívül a nagytesójuk, a három éves JJ is várja már.

 


A színész ráadásul egy nagyon ötletes fotót tett közzé a hírrel kapcsolatban:

„Egy-két csizmával több lesz hamarosan a családunkban #őrültidőkjönnek” – írta Instagramján a következő képhez.

 


Az Odaát babák tábora így egyre nagyobb és nagyobb lesz, hiszen a sorozatban a testvérét alakító Jared Padalecki is két kisfiú édesapja. Misha Collins is két aprósággal büszkélkedhet, sőt, a Crowley-t alakító Mark Sheppard is nemrég lett ismét apuka.

Íme, Jared és két fia, Tom és Austin:
 


Az utánpótlásból tehát tutira nem lesz hiány, ahogyan az egyre nagyobb bandázásokból sem. Hogy miért? Jensen és Jared már így is egymás szomszédai, gyerekeik pedig együtt töltik minden szabadidejüket.

Ha még többet szeretnétek megtudni az Odaát szereplőiről, kattintsatok IDE!

Forrás: EW
Képek: Instagram

Legnézettebb videók