Műsorújság
RTL Most

Nézd meg a tévés PREMIER ELŐTT a Drága örökösök legújabb részeit az RTL Most+-on!

Megdöbbentő fordulatokkal ért véget a Drága örökösök sztárokkal tűzdelt 3. évada idén tavasszal, de már nem kell sokat várni, hogy láthassuk újra a titkokkal teli Szappanos-család kalandjait.

Szappanos Kálmán gyerekei és unokái már 4. éve küzdenek a 600 milliós örökségért, de a pénzhez vezető út csak most lesz igazán izgalmas! A 3. évad végén nemcsak egy méregdrága szobor került elő, hanem maga Szappanos Kálmán is, aki mindenkivel elhitette, hogy meghalt és videóüzenetében már a síron túlról szól a szeretteihez. A gyerekek és unokák az örökség miatt Ökörapátiba költöztek, a beilleszkedés a falu lakói közé nem volt problémáktól mentes és az is kiderült, hogy nemcsak Kálmán élete tartogatott meglepetéseket, mindenkinek volt mit titkolnia a többiek előtt. Ökörapátiban új szerelmek szövődtek, bűnesetekre derült fény, meginogtak biztosnak hitt kapcsolatok, forró pillanatokból sem volt hiány!

És hogy hogyan folytatódik Szappanos Kálmán és családtagjainak története? A 4. évad 1. epizódját a tévénézők szeptember 21-én láthatják az RTL Klubon, de aki nem akar ennyit várni, kattintson az RTL Most+-ra szeptember 18-án és megnézheti a vadonatúj részt premier előtt! A 4. évad epizódjait 1 nappal korábban láthatod az RTL Most+-on, mint a tévében, a hétfői epizódokat pedig már pénteken megnézheted! Nincs még kódod? Kérd a szolgáltatódtól!

 

Legnézettebb videók