Műsorújság
RTL Most

Szabó Győző őt verte meg a legtöbbször az Alvilágban

A sorozat legújabb Kibeszélőjében Bujáki Zsófi és Szabó Győző meséltek a közös munkáról és a kedvenc forgatási élményeikről. Kíváncsi vagy, kit vert meg állandóan a színész?

Zsófi és Győző egy igazán izgalmas közös részt tudhatnak maguk mögött, hiszen a sorozat hatodik epizódjában a Győző által alakított Rusznyák elrabolja Natasát, akit Zsófi alakít. A fogva tartás jelenetei pedig csőeltöréssel, fegyverrel, lövéssel és meglepő boltos kiruccanással járt együtt.

Korábban még nem dolgoztak együtt, sőt nem is együtt próbálták el a jeleneteiket. Ez a fegyveres rész esetében különösen izgalmas volt Zsófinak, hiszen életében akkor először tartott pisztolyt a kezében, amit el is kellett sütnie…

„Nekem ez volt az első, hogy egy rendes fegyvert fogtam a kezemben.” – mesélte Zsófi.


Remegett a keze, hiszen félelmetes volt számára, hogy valamilyen szinten, de lőnie kell, ráadásul Győzőre.

A színész persze ennél már rutinosabb a fegyverhasználatban vagy éppen a verekedésekben. Azt azért ő is bevallotta, hogy Molnár Leventét – aki Steve-et alakítja – még ő is megsajnálta, hiszen annyiszor kellett eljátszania, hogy szétverik.

„Szegényt már úgy sajnáltam… szerintem végig vertük a sorozaton.” – mesélte Győző.


Ha kíváncsiak vagytok, milyen izgalmasan sztorikat meséltek még a forgatásról, akkor nézzétek meg itt az Alvilág hatodik Kibeszélőjét:

És ne felejtsétek el: a sorozat eddigi összes részét visszanézhetitek az RTL MOST-on!

Legnézettebb videók