Műsorújság
RTL Most

Sorozatrajongók figyelem! Három új meglepetéssel készül az RTL!

Az RTL Klubon már jó ideje nagy sikerrel futnak a napi és heti fikciós sorozatok, ennek pedig koránt sincs vége! Kíváncsi vagy, milyen történetek érkeznek még?

A mi kis falunk és a Jófiúk sikere után nem meglepő, hogy az RTL-en újabb vígjáték szórakoztatja majd a nézőket. Pajkaszegen már negyedik évada követhetjük nyomon a falusiak mindennapjait, 2019 szeptemberétől pedig a közönség nagy örömére, szolgálatba álltak a világ legidétlenebb rendőrei is – ezek után felmerül a kérdés: vajon mi jön még?

Legközelebb Scherer Péterrel nevethetünk együtt, aki a Válótársak három évados óriási sikere után, az Apatigris című vígjátékban tér majd vissza az RTL Klubra.

A hamarosan érkező sorozat azonban nem az egyetlen újdonság az RTL sorozatkínálatában. A vígjátékok mellett ugyanis a komolyabb hangvételű történetek is újra lehetőséget kapnak. A Tanár mellett - melynek már forog a harmadik évada is -, egy hasonlóan érdekes témájú fikciós sorozat is érkezik: a Mellékhatás című izgalmas produkció.
 


És azért, hogy a love sztorikhoz vonzódó rajongóknak is legyen mire várniuk: már forog egy vadonatúj sorozat, a Bátrak földje, egy igazán romantikus történet egy romantikus korban, hiszen a szerelmes történet a 19. század közepén játszódik.
 


Amíg megérkeznek az új, saját fejlesztésű sorozatok, addig se feledkezzetek meg róla: minden hétköznap este Drága örökösök, minden szombaton 20:05-kor A mi kis falunk, vasárnaponként pedig 20:05-kor jön a Jófiúk az RTL Klubon.

Hasonló videók

  • Egy új igazságosztó bukkan fel Star City-ben, aki kegyetlenül és válogatás nélkül végez a bűnözőkkel. Így Olivernek már nemcsak a Prométheusz jelentette fenyegetéssel kell szembenéznie, de az új sorozatgyilkossal is fel kell vennie a harcot. Thea meggyőzi Lance-t, hogy menjen elvonókúrára, főleg, miután Prométheusz egyik dobócsillagát az ő lakásán találták meg.

  • Amikor az amerikai-kanadai határon vet partra a folyó néhány emberi testrészt, Brennan-nek egy kanadai kollégájával kell együtt dolgoznia a hivatalos nyomozás során. A dolgot megnehezíti, hogy Brennan korábban meglehetősen érzéketlenül nyilatkozott Dr.Fillmore szakértelméről.

  • Jane, Weller és Clem Berlinbe mennek, hogy kiszabadítsa Averyt – aki Berlinben már találkozott Romannel is. Patterson rájön, hogy egy hacker az applikációja révén tör be más emberek magánéletébe, ezért a csapat Boston és Suska segítségére számít.

  • Ben Farland tizenhét évesen került börtönbe lánytestvére meggyilkolásáért. Amikor 12 évvel később Ben kiszabadul, hazatér otthonába, hidegvérrel leszúrja nagyapját, majd túszul ejti fiatal unokahúgát és unokaöccsét. A viselkedéselemzők versenyt futnak az idővel, hogy a gyerekeket megmentsék.

  • Fiatal nők babának öltöztetett holttestei bukkannak fel a tömegközlekedési járműveken és Jane-nek és Maurának kell felderítenie a rejtélyes esetet. Angela új ötleteket valósít meg a kávézóban. Jane egyre többet tud meg arról, hogy Casey hogyan sérült meg.

  • Amikor a nagy vihar kidönt egy fát, kiderül, hogy a gyökérzet egy emberi holttest maradványait fonja körbe. Booth és Brennan nyomozni kezdenek az ügyben, amely Brennan számára személyesen is egyre megterhelőbbé válik. Kiderül ugyanis, hogy az áldozat szakmailag briliáns, ám az emberekkel nehezen kapcsolatot találó, magányos szívsebész volt. Brennan sok tekintetben önmagára ismer, és különösen erősen kezd kötődni az általa sosem ismert áldozathoz.

  • A csapat Wellerék lakásából mozgatja a szálakat, és egyre közelebb kerül a rejtélyes Van Gogh-oz. A gyanakvó Hirst közben villásreggelire invitálja Reade-et és Zapatát, akik igyekeznek fenntartani a látszatot.

  • Halloween estéjén összevert, alultáplált kisfiúra bukkan a San Diegó-i rendőrség. A gyermek pontosan egy éve, halloween estéjén tűnt el. Még aznap este egy jelmezes emberrabló foglyul ejt egy gyereket. A csoport haladéktalanul San Diegóba utazik, hogy megtalálja, kiszabadítsa a kisfiút.

Legnézettebb videók