Műsorújság
RTL Most

Premier a Sorozat+-on: jön a 200 első randi!

Mindennap új részeket nézhettek meg a humoros és érzelmekkel fűszerezett sorozatból, amelyben a főszereplő Luca csupán egyet akar: szerelmet.

A Gáspár Kata főszereplésével készített sorozat most a Sorozat+-ra költözik, hogy egy kis romantikát és természetesen humort csempésszen a nézők életébe.

Minden hétköznap 12:00-kor új részeket nézhettek meg Luca történetéből, de nem kell aggódnotok, ha esetleg lemaradnátok róla, hiszen a tévé képernyőn kívül az RTL MOST-on is megnézhetitek az epizódokat.

De miről is szól a 200 első randi?

A harmincas éveiben járó, kissé szétesett és slampos Luca (Gáspár Kata) mindennapjait követhetik nyomon a nézők. A szingli lányt villámcsapásként éri húga (Kovács Panka) eljegyzése, és ha ez nem lenne elég, véletlenül meghallja édesanyja (Pápai Erika) csípős megjegyzését azzal kapcsolatban, hogy várhatóan húga esküvőjére is egyedül érkezik majd. Luca ekkor megfogadja, hogy nem így lesz, és 200 nap alatt megtalálja az igazit, miközben igyekszik a munkahelyén megjelenő kihívásoknak is eleget tenni. Hogy a végén sikerrel jár-e, rátalál-e a szerelem és megtalálja-e önmagát, az kiderül a 60 epizódos sorozatból.
 

Minden hétköznap délben. Sorozat+. 200 első randi!
 

 

Legnézettebb videók