Műsorújság
RTL Most

Ezek voltak augusztus kedvencei az RTL Most-on!

Lássuk hogyan változott az RTL Most TOP10 júliushoz képest!

Az RTL Most TOP10 lista résztvevői nem változtak július óta, a sorrend azonban jócskán átalakult!

A képekre kattintva az adott műsorok RTL Most-os oldalára juttok, ahol már indíthatjátok is az epizódokat!

10. Elif - A szeretet útján

A török sorozat minden hétköznap 16 órától látható az RTL Klub-on, de a szívhez szóló családi történetet a Most-on is rengetegen nézik, melynek középpontjában Elif, az elragadó, de nehéz körülmények között cseperedő kislány megpróbáltatásokkal teli élete áll.

 

 

9. Isten belájkolt

Te mit tennél, ha Isten ismerősnek jelölne a Facebook-on? Ne várj erre, inkább nézd az RTL Most-on!

 

 

 

8. RTL Híradó

Az RTL Híradó nem csupán a fontosabb bel- és külpolitikai hírekről, hanem gazdasági, sport és kulturális vonatkozású eseményekről is tájékoztatja a nézőket - az RTL Klub-on napjában többször is, de aki lemaradna, annak ott az RTL Most!

 

 

7. Oltári csajok

Az RTLII sikersorozata ugyan 2018-ban befejeződött, de rajongótábora a mai napig hatalmas: mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy az RTL Most nézettségi listáján a TOP5-ben kapott helyet!

 

 

6. Anikó Show

Anikó az RTL Gold-on minden hétköznap 17 órától ás az emberi lelkek legmélyére - a teljes adásokat pedig az RTL Most-on is imádják!

 

 

5. A mi kis falunk

A mi kis falunk új évada nemrég tért vissza, nemcsak a képernyőkre, hanem az RTL Mostra is!

 

 

4. Megtörve

A 3 Oscar-díjas film alapján készült török sorozat minden hétköznap 14:45-től látható az RTL Klub-on, az epizódok pedig rögtön utána felkerülnek az RTL Most-ra is!

 

 

3. Barátok közt

Boldog élet rád, csak Barátok közt, és az RTL Moston vár!

 

 

2. Drága örökösök

A Drága örökösök 2. évada már javában pörög, nézzétek minden hétköznap 19:55-től az RTL Klubon, vagy az RTL Moston!

 

 

1. Éjjel-Nappal Budapest

Az abszolút győztes ismét az ÉNB, gratulálunk!!! Az RTLII-n minden hétköznap 19 órától láthatjátok! 

 

 

Ez tehát a TOP10 - Neked melyik műsor a kedvenced?

Hasonló videók

  • Egy új igazságosztó bukkan fel Star City-ben, aki kegyetlenül és válogatás nélkül végez a bűnözőkkel. Így Olivernek már nemcsak a Prométheusz jelentette fenyegetéssel kell szembenéznie, de az új sorozatgyilkossal is fel kell vennie a harcot. Thea meggyőzi Lance-t, hogy menjen elvonókúrára, főleg, miután Prométheusz egyik dobócsillagát az ő lakásán találták meg.

  • Amikor az amerikai-kanadai határon vet partra a folyó néhány emberi testrészt, Brennan-nek egy kanadai kollégájával kell együtt dolgoznia a hivatalos nyomozás során. A dolgot megnehezíti, hogy Brennan korábban meglehetősen érzéketlenül nyilatkozott Dr.Fillmore szakértelméről.

  • Jane, Weller és Clem Berlinbe mennek, hogy kiszabadítsa Averyt – aki Berlinben már találkozott Romannel is. Patterson rájön, hogy egy hacker az applikációja révén tör be más emberek magánéletébe, ezért a csapat Boston és Suska segítségére számít.

  • Ben Farland tizenhét évesen került börtönbe lánytestvére meggyilkolásáért. Amikor 12 évvel később Ben kiszabadul, hazatér otthonába, hidegvérrel leszúrja nagyapját, majd túszul ejti fiatal unokahúgát és unokaöccsét. A viselkedéselemzők versenyt futnak az idővel, hogy a gyerekeket megmentsék.

  • Fiatal nők babának öltöztetett holttestei bukkannak fel a tömegközlekedési járműveken és Jane-nek és Maurának kell felderítenie a rejtélyes esetet. Angela új ötleteket valósít meg a kávézóban. Jane egyre többet tud meg arról, hogy Casey hogyan sérült meg.

  • Amikor a nagy vihar kidönt egy fát, kiderül, hogy a gyökérzet egy emberi holttest maradványait fonja körbe. Booth és Brennan nyomozni kezdenek az ügyben, amely Brennan számára személyesen is egyre megterhelőbbé válik. Kiderül ugyanis, hogy az áldozat szakmailag briliáns, ám az emberekkel nehezen kapcsolatot találó, magányos szívsebész volt. Brennan sok tekintetben önmagára ismer, és különösen erősen kezd kötődni az általa sosem ismert áldozathoz.

  • A csapat Wellerék lakásából mozgatja a szálakat, és egyre közelebb kerül a rejtélyes Van Gogh-oz. A gyanakvó Hirst közben villásreggelire invitálja Reade-et és Zapatát, akik igyekeznek fenntartani a látszatot.

  • Halloween estéjén összevert, alultáplált kisfiúra bukkan a San Diegó-i rendőrség. A gyermek pontosan egy éve, halloween estéjén tűnt el. Még aznap este egy jelmezes emberrabló foglyul ejt egy gyereket. A csoport haladéktalanul San Diegóba utazik, hogy megtalálja, kiszabadítsa a kisfiút.

Legnézettebb videók