Műsorújság
RTL Most

Melyik az Új csaj legjobb szerelmespárja?

Mindenki párokban gondolkodik: Jess és Nick, CeCe és Schmidt. Azonban hajlamosak vagyunk megfeledkezni róla, hogy a fiúk közötti barátságok is fontos részei a sorozatnak. Jake Johnson vallott!

A szerelem csodálatos dolog – kivétel, amikor mindenki megkergül tőle és elszabadul a pokol –, azonban nemcsak szerelmespárok között tombolhat megállás nélkül a romantika, hanem a legjobb barátok között is. Jake Johnson - aki a sorozatban Nick Millert alakítja – nemrég vallott erről a helyzetről:

„Mindenki folyton CeCe-ről és Schmidt-ről, Jess-ről és Nick-ről beszél, pedig az igazság az, hogy soha életemben nem kellett annyi érzelmet előadnom a kamera előtt, mint a Nick-Schmidt jeleneteknél. Szinte minden epizódban van legalább egy olyan rész, ahol ez a kettő valamilyen módon elmondja, hogy mennyire szereti a másikat.” – mesélte.


És nem mondd hülyeségeket a színész, hiszen az Új csaj alapvetően egy rakás szobatársról szól, akik az évek múlásával igazán jó barátokká válnak. Rengeteg poén, gag és konfliktus pedig eleve a fiúk kapcsolatából indul ki, akik mindannyian más elmebetegséget képviselnek.

Nick és Schmidt „szerelme” nem csak a sorozatra korlátozódik, hiszen Jake Johnson és Max Greenfield a forgatásokon kívül is imádják egymást. Többször előfordult már, hogy Greenfield öltözködési tanácsokkal látta el kollégáját – aki állítása szerint teljesen analfabéta hozzá.

Ti melyik párost csípitek a legjobban?

Forrás: Entertainment Weekly

Legnézettebb videók