Műsorújság
RTL Most

Láttad már Shay Mitchell vadiúj tetkóját?

A Hazug csajok társasága című sorozatban Emily Fields-et alakító színésznő egy újabb tetoválást varratott magára!

Tavaly októberben már beszámoltunk róla, hogy egyentetkót csináltattak a Pretty Little Liars szereplői. A lányok a sorozatban alakított karaktereik nevének kezdőbetűjét tetováltatták a mutatóujjukra a széria utolsó évadának megjelenésekor:

 

A post shared by Lucy Hale (@lucyhale) on


Shay tavaly még ódzkodott a tetoválás gondolatától is, mert félt a fájdalomtól, de a többieknek sikerült meggyőzni őt. Úgy tűnik, a színésznő azóta rákapott a tetkókra, ugyanis most egy újabbat varratott magára.

Ezúttal a csuklójára került fel római számokkal egy 1-es, egy 4-es és egy 3-as. Azt egyelőre nem tudni, hogy mit jelentenek a számok, de a találgatások már elkezdődtek. A Jon Boy által készített alkotás sokak szerint azt jelenti, hogy "I Love You", hisz pont egy, négy és három betű alkotja ezeket a szavakat.
 


A Hazug csajok társasága Öt év múlva című különkiadásában rengeteg érdekes infót árulnak el a színésznők és a stábtagok a forgatásokról. Ha lemaradtál a kulisszavideóról, kattints ide!

Ne feledd, október 19-én és 20-án (csütörtökön és pénteken) délelőtt 10 órától a sorozat hetedik évadának első és második részét láthatod az RTL II-n!

Íme egy kis előzetes!
 

Forrás: Instagram

Legnézettebb videók