Műsorújság
RTL Most

Íme, 5 kedvenc sorozatsztárunk féltett titka!

Úgy tűnik, nemcsak mi, hanem a hollywoodi csillagok is tartanak attól, hogy egy-egy kínos fotó, vagy történet kezd el keringeni róluk, ami akár még a karrierjüket is derékba törheti! Vajon miről lehet szó? Eláruljuk!

Melissa Rauch

Az Agymenők sztárja az egyik első komolyabb szerepe során került kínos szituációba. Rauch nem volt hozzászokva a hírességekhez, ahogyan ahhoz sem, hogy a forgatások során a stáb különféle ellátásokban részesül. Így amikor az egyik kedvencével Lily Tomlinnal találkozott a munkálatok szüneteiben, csak annyit volt képes kibökni, hogy el kellene menniük enni az étterembe. Majd a megrázkódtatástól, hogy ezt mondta a példaképének, sírva ette meg az ebédjét, aminek következtében le is ette a jelmezét.

Nina Dobrev

 


A Vámpírnaplók forgatásai alatt a fiatal színésznő lubickolt a szerepében, nem csoda, hogy ennyi évadon keresztül alakíthatta a főhőst, ám azt valószínűleg sem Dobrev, sem pedig a stáb nem fogja elfelejteni, amikor a mikrofonját az egyik jelenetben beleejtette a WC kagylóba!

Lamorne Morris

Az Új csaj Winstonját alakító színész, látszólag az egész első évadot lesérülve töltötte. Ám azt kevesen tudják, hogy ez inkább Morris-nak köszönhető nem pedig a forgatókönyvíróknak! Ezek után pedig az sem csoda, hogy az egész stáb porcelánnak kezdte csúfolni a színészt!

Bryan Cranston

 


A sorozatsztárt nemrég Oscar-díjra jelölték a Trumbo című filmben nyújtott alakításáért, melynek kapcsán elárulta, nagyon kínosan érzi magát a meztelen jelenetekben. Így amikor a film forgatásain az intim jelenetek felvételire került a sor, Cranston egyfajta védekezési mechanizmusként inkább próbált szóba elegyedni a kollégájával: „Mi a helyzet ezekkel a szentekkel?” Aki azonban nem volt partner a dologba: „Most tényleg beszélgetünk?”

Paul Wesley

A Vámpírnaplók Stefánja mindig magabiztosnak és keménynek tűnik a sorozatban, hiszen egy fürge és eszes vámpírról van szó, akinek már többször meg kellett menteni a barátait. Az őt alakító Paul Wesley azonban ennél jóval szerencsétlenebb, például rendszeresen el esik, megbotlik a saját lábában, de gyakran direkt is bénázik és viccelődik, ami után képes ugyanolyan komoly arcot vágni, mintha semmi sem történt volna, miközben mindenki más a stábból még mindig rajta nevet!

Forrás: ranker.com

Legnézettebb videók