Műsorújság
RTL Most

Hol nyaralnak a Vámpírnaplók sztárjai?

Ugyan a sorozat már véget ért, de a rajongásunk nem. Vajon mi a helyzet mostanság Nina Dobrevvel, Ian Somerhalderrel, Paul Wesley-val vagy éppen Candice Accolával?

Nina Dobrev, mindenki Elena Gilbertje mostanság kutyájának szenteli minden idejét, a keverék border collie kutyus a nagy szerelme jelenleg, nem véletlen, hogy saját Insta-oldallal is büszkélkedhet. Persze, a rengeteg kutyázás, jógázás és persze a váltakozó munkák mellett neki is jut ideje pihenni.

Nemrég éppen egykori filmpartnereivel, Vin Diesellel és Ruby Rose-zal - sőt az egész stábbal - utazott el egy közös nyaralásra Dominikára, ahol megvitatták az xXx: Újra akcióban folytatását.

 

A post shared by Nina Dobrev (@nina) on

Egykori párja, Ian Somerhalder az elmúlt pár évben nemcsak férjjé, de apukává is avanzsálódott Nikki Reed mellett. Úgy tűnik, szerelmük nem ismer határokat, hiszen legutóbbi, júniusi útjukon – ami Mexikóba vitte őket – a színész a következőt írta ki:

„A biztonságos hely. Ez a szexi hónalj. Mindig… Kaliforniai-öböl, hiányoznak a sós csókjaid és a szépséged!”
 

 

A post shared by iansomerhalder (@iansomerhalder) on


Candice Accola – Caroline megtestesítője –, aki azóta már Candice King lett, egész családjával Rómába utazott. Kislánya, a 2 éves Florence mellett eddig nem igazán volt lehetőségük, hogy nagyobb utakra vállalkozzanak… na de most! Az egész King család felkerekedett egy nagy városnézős, pancsolós kalandra.

 

A post shared by Candice King (@candiceking) on

 

A post shared by Candice King (@candiceking) on

Egyedül Paul Wesley marad ki a pihenős csapatból, hiszen róla tudni a legkevesebbet, mióta véget ért a Vámpírnaplók. Habár a rajongói örülhetnek: nemcsak a szíve szabad, de újra együtt dolgozik majd a sorozat egykori alkotójával.

Legnézettebb videók