Műsorújság
RTL Most

Fegyverek az Alvilágból: nézz be a kulisszák mögé!

A sorozatban már nem egy veszélyes fegyverrel találkozhattunk, de milyen lehet ezekkel dolgozni? És milyen szabályokra kell odafigyelni? Kiderítettük!

Egyáltalán nem meglepő, hogy a sorozatban szinte már központi szerepet játszanak a fegyverek. Alvilági ügyletek, maffiózók, nyomozók és egy ebbe belecsöppenő anya – szinte mindenkinek a kezében megfordul egy-egy pisztoly.

A fegyverek használata természetesen szakmai felügyelet mellett, többszörös ellenőrzéssel és felkészítéssel zajlik. Nemcsak a színészeket tanítják meg a helyes használatra, de az is meghatározó volt a rendezőnek – Ujj Mészáros Károlynak –, hogy milyen típusú fegyvereket akar látni a felvételeken.

„Nagyon határozott elképzelései voltak az egészről. Rettenetesen szeretünk vele dolgozni, mert nagyon-nagyon pontosan tudja, hogy mit, hogyan, miért kell odatenni, annak milyennek kell lenni, úgyhogy óriási élmény!” – mesélte Behan Péter, testőr.

Persze, a szakemberek mellett a színészek is fontos szerepet játszanak a fegyverek egyenletében. Balsai Móni például már gyakorlottnak számít, hiszen az X – A rendszerből törölve forgatásán beletanult ebbe a világba. Most viszont pont azt kellett eljátszania, hogy nem igazán megy neki a dolog. Ez volt számára a legnagyobb kihívás.

„Nagyon furcsa, én nagyon idegenkedek minden ilyen erőszakos dologtól, és azt vettem észre, hogy minél többet fogom a fegyvert a kezemben, annál jobban vonz.” – mesélte Balsai Móni.


Kíváncsi vagy még több titokra az Alvilág forgatásával kapcsolatban? Akkor nézd meg itt a Fókusz riportját!

És ne feledjétek: az RTL Most-on visszanézhetitek az eddigi összes részt, sőt a sorozat hivatalos Kibeszélő műsorát is.

Legnézettebb videók