Műsorújság
RTL Most

Ellopták Lucy Hale szülinapi tortáját?

A Hazug csajok társaságának sztárja most ünnepelte a 28. születésnapját, azonban a jeles napon kapott desszertje veszélybe került. Úgy tűnik, a kollégái túlságosan édesszájúak!

Mi sem csodásabb egy születésnapnál, amikor mindenki téged ünnepel és édes köszöntésekkel teszik szebbé a napodat. Lucy Hale eseménydús évet tudhat maga mögött: akadt benne boldogság, könnyek és botrány is bőven, a színésznő mégis végtelen derűvel köszöntötte a 28. életévét.

Egy Insta-posztban meg is osztotta boldogságát a rajongóival:

„Ez az elmúlt egy év óriási kihívás volt, mégis nagyon sokat adott. Lezártam egy nagy fejezetet az életemben, és most jöhet a következő, és nem is lehetnék hálásabb.”


Hiába ért véget Amerikában a Hazug csajok társaságának forgatása, azóta egy újabb projekten dolgozik. Hiába a meztelen fotós botrány, a rajongóitól és a szeretteitől rengeteg támogatást kapott. És hiába a sok változás (még a haját is extrém rövidre nyíratta), megállíthatatlanul robog előre!

„Köszönöm, hogy már megannyi szülinapot megoszthattam veletek, és hogy velem tartotok a kalandjaimon. Bárcsak mindannyiótokkal megoszthatnám a tortámat!”
 


Ezt valószínűleg megtenné, ha lenne rá lehetősége, azonban arra még Lucy sem gondolt, hogy lesz olyan, aki komolyan veszi a szavait! Kollégája, Tyler Posey – aki a hírek szerint egy igazi mókamester – egy igazi akciót fundált ki, hogy lenyúlhassa az ünnepelt ajándék cupcake-jeit! Persze, társa is akadt erre az akcióra!

Szerencsére, Lucy még így sem maradt édesség nélkül, hiszen ahogy az alábbi képen látni fogjátok, új sorozata egész stábja felköszöntette egy óriási tortával (reméljük, ez már tényleg nála maradt).


Volt kolléganője, és barátnője Troian Bellisario is felköszöntette ám! Az ifjú feleség – akinek a gyönyörű esküvői fotóin azóta is ámulunk – igazán kedves gondolatokat küldött a szülinaposnak:

„Goose, annyira izgatott vagyok, hogy te is beléptél a 28-asokhoz. Ez egy király kor, és már most gyönyörűen viseled. Sugárzik belőled a báj, a gyönyörűség, az intelligencia és a vakító tehetség (ráadásul egy igazi nyomi vagy, a legjobb értelemben). Élvezd ki ezt az újabb táncot a Nap körül. Tudom, hogy tele lesz nevetéssel, sikerrel és örömmel!”


Ne feledd, a Hazug csajok társaságában minden hétköznap találkozhatsz a lányokkal! 11-kor az RTLII-n a helyed!

Legnézettebb videók