Műsorújság
RTL Most

Elindult a NevessMost! és a SzeressMost!

Új digitális csatornákkal bővül Magyarország egyik leginnovatívabb és legkorszerűbb OTT platformja. A telenovella tematikájú SzeressMost!, illetve a humoros tartalmakat kínáló NevessMost! a mai naptól elérhető az RTL Most!-on.

 

 

2018. augusztus elsejétől két új digitális csatornával bővül az RTL Most!www.rtlmost.hu -. A telenovella-rajongók számára a SzeressMost!, míg a humoros tartalmak iránt érdeklődőknek a NevessMost! digitális csatorna biztosít garantált szórakozást. A vidámság és a romantika kedvelői regisztráció után tudják megnézni kedvenc műsoraikat.

 

 

A SzeressMost!www.rtlmost.hu/szeressmost - kínálatában olyan címek várják a nézőket, mint az Árva angyal, a Borostyán, de itt lesz látható az RTL Magyarország saját gyártású telenovellája, az Oltári csajok is, valamint a platform kínálatát színesíti majd a Barátok közt is. A török telenovellák rajongói sem maradnak sorozat nélkül: a SzeressMost!-on újranézhető az Elif, valamint természetesen a Szulejmán is.

 

 

A humor kedvelői a NevessMost! - www.rtlmost.hu/nevessmost - csatornán újra átélhetik az RTL Klub legendás Kész Átverés! című műsorának összes szívatását, valamint a paródia és a pantomim világában egyedi stílust kialakító angol komikus színész, Benny Hill fergeteges humorát. Augusztus elsejétől az RTL Most!-ra költöznek a Susogós Mackók, Hajós András Készhelyzet című műsora, vagy éppen a Comedy Club adásai is.

Összességében a két új csatorna indulása 500 db új tartalommal bővíti a platform teljes kínálatát.

 

Az RTL Most!-ról:

Az RTL Most! több mint kétmillió regisztrált felhasználóval rendelkezik, az oldalt havonta átlagosan 400 ezer real user látogatja. A platform látogatói 2018 első félévében több mint 16 millió videomegtekintést generáltak. 

Legnézettebb videók