Műsorújság
RTL Most

Damon Wayans azonnal kilépne a Halálos fegyverből, ha...

A Halálos fegyver sztárja elárulta, hogy bár úgy érzi, felkészült Roger Murtaugh szerepére, egy dolog miatt lehet, hogy kiszállna a sorozatból...

Damon Wayans-t a 80-as évek elején került képernyőre. 1984-ben a Saturday Night Live-nak köszönhetően ismerte őt meg a világ, majd az In Living Colorben folytatta pályafutását 1990-től. Wayans később filmekben vállalt szerepet, így láthattuk őt többek között a Dől a lében, a Csont nélkülben, a Pofonládában vagy a Golyóállóban is, most pedig a Halálos fegyver című sorozatban alakítja az eredetileg Danny Glover által alakított karaktert, Roger Murtaugh-t. 

"Még nem beszéltem Danny Gloverrel, és biztos vagyok benne, ha egy szobában lennénk, kényelmetlenül érezném magam. Ha azt mondaná, hogy nem tetszik neki az alakításom a sorozatban, valószínűleg abbahagynám. Ugyanakkor szerintem az élettapasztalatomnak köszönhetően megértem erre a szerepre, és nincs már akkora szükségem a megerősítésre. Tíz éve nem hiszem, hogy képes lettem volna eljátszani Murtaugh szerepét."

Nézd meg az e heti részek előzetesét!
 

Martin Riggs (Clayne Crawford), texasi nyomozó a felesége tragkus halála miatt betegesen veti bele magát a legveszélyesebb helyzetekbe. A veterán nyomozó, Roger Murtaugh (Damon Wayans) társa lesz, aki éppen túl van egy súlyos szívinfarktuson, és ezért minden igyekezetével azon van, hogy izgalmaktól mentes, nyugodt életet éljen. Ám Martin Riggs mellett ez korántsem egyszerű feladat.

Amikor megölnek egy partiszervezőt, hamar kiderül, hogy a férfi kábítószerrel is kereskedett, habár a szer teljesen legális. Scorsese kielemzi a lefoglalt drogot, majd ki is próbálja saját magán, és annyira tetszik neki a hatása, hogy rögtön utánanéz, honnan lehet beszerezni az összetevőit. Riggs és Murtaugh eljutnak a drog gyártójáig, akitől megtudják, hogy a partiszervezőt megfenyegette egy koreai banda.

Forrás: inquirer.net

Legnézettebb videók