Műsorújság
RTL Most

Az Odaát sztárja újra apuka lett!

A sorozatban csak úgy záporoznak a baba-hírek, most a Winchester tesók „apukájának” Jeffrey Dean Morgannek volt nagy híre a rajongóinak. Hét éves fia kapott egy kistesót.

Imádjuk az ehhez hasonló híreket, hiszen ez azt is jelenti, hogy az Odaát újabb generációval gyarapszik, ráadásul a kicsik akár még a stafétát is át vehetik egyszer a szüleiktől (bárcsak). Sok a nagy családos a csapatban, hiszen a két főszereplő, Jensen Ackles és Jared Padalecki is három-három apróságot nevelnek, sőt a Castielt alakító Misha Collins is kétszeres édesapa.

Tegnap pedig Jeffrey Dean Morgan – akit manapság inkább az ügyeletes főgonosz szerepében ismerhetnek a tévénézők –, jelentette be, hogy megszületett második közös babájuk feleségével, a Tuti gimi egykori sztárjával, Hilarie Burtonnel.

A John Winchesterként elhíresült színész igazán odaadó édesapa, ezt még inkább bizonyította, hogy egy interjú alkalmával, amikor kisfiáról, a 7 éves Gus-ról mesélt, könnyes lett a szeme. Persze, arról is gondoskodott akkor, hogy elmondja a rajongóknak is, amit fiának is nap, mint nap elismétel: különcnek lenni a világ legjobb dolga!

A második apróság most egy kislány lett, akinek a Gal nevet adták a szülők.

„Helló mindenki, baba Gal Morgan egyszerűen lenyűgöző.”


Feleségével – akivel már 2009 óta együtt vannak – tavaly, az Emmy gála vörös szőnyegén jelentették be, hogy újra babát várnak. Azt viszont, hogy a pocaklakó kislány lesz, nem akarták elárulni senkinek… mégis ideje korán kiderült a dolog, köszönhetően az apukának, aki egy Odaát találkozó alkalmával elszólta magát.

„Azonnal üzentem Hilarie-nek, miután elszóltam magam a kislányról, és mint általában, egy igazi rocksztár volt. Ennyi év után számított már rá, hogy ekkora ökör leszek, hála az égnek, hogy ennyire ismer, és még így is szeret.”


Nézzétek, a sorozatbeli fia is találkozott már legnagyobb csemetéjével:

Ne feledjétek, szombat hajnalban a Winchester tesókkal tarthattok, hiszen 02:10-kor jön a 9. évad 13. és 14. része az RTL Klubon!

Legnézettebb videók