Műsorújság
RTL Most

A Vámpírnaplók színésznője hihetetlen dolgot tett rajongójáért

Nina Dobrev imádja a követőit, és nemrég be is bizonyította, hogy bármit megtenne értük. Egy tinilány kívánságát teljesítette, nem is akárhogyan!

A színésznőről legutóbb akkor írtunk, amikor kiderült, újra rátalált a szerelem. Azonban, ha hihetünk a posztjainak, akkor valószínűleg már jó ideje véget is ért a kapcsolat, hiszen a legtöbb képen inkább a családjával és a barátaival látható.

Persze, nem kell sajnálkoznunk emiatt, hiszen így is látványos Nina boldogsága. Ebben persze biztosan segít neki, hogy most már anyuka is lett: cicája után, egy kiskutyát vett a gondjaiba.

Olyannyira nagy a „puppy szerelem”, hogy Maverick – igen, a kutyus neve is menő, nemcsak a gazdája – még egy saját Insta-oldallal is büszkélkedhet, ahol a következő leírás áll:

„Igen, már foglalt vagyok. Hozzámentem az anyukámhoz.” – írta Maverick Do(g)brev.
 

 

A post shared by Maverick Do(g)brev (@mrs.maverick) on


Ebből a rengeteg mókából, boldogságból és kedvességből jut a rajongóknak is. Így esett, hogy legutóbb egy szervezet közbenjárásával – ami gyerekek kívánságait teljesíti –, Nina megismerkedett egyik rajongójával, Hannah-val. A lánynak az volt a vágya, hogy találkozhasson végre Ninával és láthassa Los Angelest.

A színésznő persze nem fogta vissza magát, és megszervezte, hogy a körútjukat egy helikopteres túrával indítsák el.

„Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy ezt a napot Hannah-val tölthettem. Boldoggá tett, hogy láthattam mosolyogni, megmelengette a szívemet. Remélem, te is annyira jól érezted ma magad Hannah, mint én.  Szeretlek!” – írta Instagramján.


Sőt, mindezt rengeteg képen is dokumentálták, úgyhogy az életre szóló élmény nemcsak az emlékeikben él majd tovább. Nézzétek csak:

 

A post shared by Nina Dobrev (@nina) on

És ha már a Vámpírnaplók főszereplőjénél tartunk: jó hírünk van, az RTL Klubon minden szerda hajnalban megleshetitek a sorozat 5. évadát. 

Legnézettebb videók