Műsorújság
RTL Most

Nézd meg A lány című sorozatot az RTL Most+-on, a TV-s premier előtt!

AZ RTL Most+ felhasználói már a televíziós premiert megelőzően, december 7-től megtekinthetik A lány című vadonatúj amerikai sorozat epizódjait!

A misztikus elemeket sem nélkülöző sorozat egy Long Island-i kisváros seriffjéről (Alison Tolman) szól, akit egy ködös éjszakán lezuhant kisrepülő roncsaihoz riasztanak.

A helyszín közelében egy kislányt (Alexa Swinton) találnak, aki a jelek szerint sértetlenül megúszta a katasztrófát, ám nem emlékszik semmire, még a nevét sem tudja megmondani. Csakhamar rejtélyes és megmagyarázhatatlannak tűnő dolgok történnek a békés kisvárosban, a kislányról pedig mind több és több kormányzati ügynökség szeretne mindent megtudni.

A seriff magához veszi a gyermeket és elhatározza: kideríti az igazságot. Nem is sejti, hogy egy olyan összeesküvésbe ártja bele magát és családját, amelynek minden egyes szereplője valamilyen módon, de kapcsolatban áll kis védencével.
 


A 13 részes sorozat epizódjai a televíziós premiert megelőzően, december 7-től elérhetőek lesznek az RTL Most+-on, a platformra hetente két újabb epizód kerül fel. A széria televíziós bemutatója december 14-én 21:00-kor lesz a Cool-on.

Tovább A lány RTL Most+-os oldalára >>>

Legnézettebb videók