Műsorújság
RTL Most

A Foglalkozásuk: amerikai szereplői is esélyesek a Golden Globe-ra

December 12-én kihirdették a 74. Golden Globe-gála jelöltjeit, a legjobb színész és legjobb színésznő drámasorozatban kategóriák esélyesei között pedig a KGB ügynököt alakító Keri Russell és Matthew Rhys is ott van.

A cardiffi születésű színész, Matthew Rhys éveket várt, hogy a Foglalkozásuk: amerikai sorozatért díjra jelöljék, azonban 2016 meghozta neki a várva várt elismerést.

Tavaly júliusban Anthony Anderson és Lauren Graham megnevezték az Emmy jelöltjeit, köztük Matthew nevével, aki a legjobb színésznek járó díjra volt esélyes. A győztes végül Rami Malek lett, aki Elliot Alderson karakterét alakítja a 2015-ben elstartolt Mr. Robotban.

Aztán következett a december, amikor kihirdették a január 8-án megrendezésre kerülő Golden Globe-gála jelöltjeit, akik között a Cool-on futó sorozat két főszereplője, Keri Russell és Matthew Rhys is helyet kapott. A valóságban egy párt alkotó színészek izgatottan várják a vasárnapot, a Phillip Jennings-et alakító Rhys pedig félelmeit is megosztotta a nagyközönséggel:

"A nagyszabású díjátadók mindig idegessé tesznek. Emlékeznem kell minden olyan embernek a nevére, akivel valaha együtt dolgoztam, és egyetlen dolog jár a fejemben: csak ne én nyerjem a díjat, mert akkor beszédet kell mondanom!"
 

Nézd minden csütörtök este 23 órától a Foglalkozásuk: amerikai című sorozatot a Coolon!

Forrás: walesonline.co.uk

Legnézettebb videók