Műsorújság
RTL Most

A Foglalkozásuk: amerikai szereplői is esélyesek a Golden Globe-ra

December 12-én kihirdették a 74. Golden Globe-gála jelöltjeit, a legjobb színész és legjobb színésznő drámasorozatban kategóriák esélyesei között pedig a KGB ügynököt alakító Keri Russell és Matthew Rhys is ott van.

A cardiffi születésű színész, Matthew Rhys éveket várt, hogy a Foglalkozásuk: amerikai sorozatért díjra jelöljék, azonban 2016 meghozta neki a várva várt elismerést.

Tavaly júliusban Anthony Anderson és Lauren Graham megnevezték az Emmy jelöltjeit, köztük Matthew nevével, aki a legjobb színésznek járó díjra volt esélyes. A győztes végül Rami Malek lett, aki Elliot Alderson karakterét alakítja a 2015-ben elstartolt Mr. Robotban.

Aztán következett a december, amikor kihirdették a január 8-án megrendezésre kerülő Golden Globe-gála jelöltjeit, akik között a Cool-on futó sorozat két főszereplője, Keri Russell és Matthew Rhys is helyet kapott. A valóságban egy párt alkotó színészek izgatottan várják a vasárnapot, a Phillip Jennings-et alakító Rhys pedig félelmeit is megosztotta a nagyközönséggel:

"A nagyszabású díjátadók mindig idegessé tesznek. Emlékeznem kell minden olyan embernek a nevére, akivel valaha együtt dolgoztam, és egyetlen dolog jár a fejemben: csak ne én nyerjem a díjat, mert akkor beszédet kell mondanom!"
 

Nézd minden csütörtök este 23 órától a Foglalkozásuk: amerikai című sorozatot a Coolon!

Forrás: walesonline.co.uk

Hasonló videók

  • Egy új igazságosztó bukkan fel Star City-ben, aki kegyetlenül és válogatás nélkül végez a bűnözőkkel. Így Olivernek már nemcsak a Prométheusz jelentette fenyegetéssel kell szembenéznie, de az új sorozatgyilkossal is fel kell vennie a harcot. Thea meggyőzi Lance-t, hogy menjen elvonókúrára, főleg, miután Prométheusz egyik dobócsillagát az ő lakásán találták meg.

  • Amikor az amerikai-kanadai határon vet partra a folyó néhány emberi testrészt, Brennan-nek egy kanadai kollégájával kell együtt dolgoznia a hivatalos nyomozás során. A dolgot megnehezíti, hogy Brennan korábban meglehetősen érzéketlenül nyilatkozott Dr.Fillmore szakértelméről.

  • Jane, Weller és Clem Berlinbe mennek, hogy kiszabadítsa Averyt – aki Berlinben már találkozott Romannel is. Patterson rájön, hogy egy hacker az applikációja révén tör be más emberek magánéletébe, ezért a csapat Boston és Suska segítségére számít.

  • Ben Farland tizenhét évesen került börtönbe lánytestvére meggyilkolásáért. Amikor 12 évvel később Ben kiszabadul, hazatér otthonába, hidegvérrel leszúrja nagyapját, majd túszul ejti fiatal unokahúgát és unokaöccsét. A viselkedéselemzők versenyt futnak az idővel, hogy a gyerekeket megmentsék.

  • Fiatal nők babának öltöztetett holttestei bukkannak fel a tömegközlekedési járműveken és Jane-nek és Maurának kell felderítenie a rejtélyes esetet. Angela új ötleteket valósít meg a kávézóban. Jane egyre többet tud meg arról, hogy Casey hogyan sérült meg.

  • Amikor a nagy vihar kidönt egy fát, kiderül, hogy a gyökérzet egy emberi holttest maradványait fonja körbe. Booth és Brennan nyomozni kezdenek az ügyben, amely Brennan számára személyesen is egyre megterhelőbbé válik. Kiderül ugyanis, hogy az áldozat szakmailag briliáns, ám az emberekkel nehezen kapcsolatot találó, magányos szívsebész volt. Brennan sok tekintetben önmagára ismer, és különösen erősen kezd kötődni az általa sosem ismert áldozathoz.

  • A csapat Wellerék lakásából mozgatja a szálakat, és egyre közelebb kerül a rejtélyes Van Gogh-oz. A gyanakvó Hirst közben villásreggelire invitálja Reade-et és Zapatát, akik igyekeznek fenntartani a látszatot.

  • Halloween estéjén összevert, alultáplált kisfiúra bukkan a San Diegó-i rendőrség. A gyermek pontosan egy éve, halloween estéjén tűnt el. Még aznap este egy jelmezes emberrabló foglyul ejt egy gyereket. A csoport haladéktalanul San Diegóba utazik, hogy megtalálja, kiszabadítsa a kisfiút.

Legnézettebb videók