Műsorújság
RTL Most

9 dolog, amit nem tudtál a Dr. Csontról!

Kedd este 9 órától új résszel folytatódik a Dr. Csont - ennek örömére következzen 9 érdekesség a sorozatról!

Idén már többször is foglalkoztunk érdekességekkel a Dr. Csonttal kapcsolatban: januárban 8 meglepő tényt és a legromantikusabb pillanatokat szedtük össze, februárban pedig jó néhány kulisszatitkot árultunk el a sorozatról. Következzen most 9 újdonság!

 • Sorozat és valóság
  Az 5. évad több részének cselekménye a valóságban is megtörtént. A 7. részben (Balszerencsés kobold) hőseink egy törpe pankrátor halála után nyomoztak. Az epizód után nem sokkal a valóságban is megöltek egy törpe pankrátort. Nemsokkal azután, hogy megírták a 10. rész sztoriját, Bankrabló Mikulás címmel, hasonló eset történt a valóságban is. A 6. részben egy testrészt találtak csirkefalatok között - ahogy a valóságban is, nem sokkal később...
   
 • Vámpírok, vámpírok mindenütt
  Köztudott, hogy a főszereplő David Boreanaz szerepelt a Buffy, a vámpírok réme és az Angel sorozatokban, de Boreanaz máskor is kapcsolatba került már a vérszívókkal: az 1996-os Macabre Pair of Shorts c. filmben egy vámpír áldozatát alakította.
   
 • Los Angeles az új Washington
  Ugyan a sorozat Washingtonban játszódik, de a felvételek Los Angeles-ben készülnek. Az az utca például, ahol a Royal Diner található, ugyanaz, ahol az Így jártam anyátokkal c. sorozatot is forgatták.
   
 • 206
  A sorozat a 10. évad 16. részével a FOX leghosszabban futó 1 órás drámasorozatává nőtte ki magát. Ez a 206. epizód, és hát véletlenek nincsenek: pont ennyi csont található az emberi testben!
   
 • Nem lett vége, de majdnem
  A 10. évad fináléja majdnem más lett: mivel az írók nem tudták, berendelik-e a 11. évadot, ezért készült egy olyan változat is, amit a sorozat lezárásának szántak.
   
 • Sztár vendégszereplők
  A sorozatban felbukkant már Aaron Paul (Breaking Bad), Eric Stonestreet (Modern Family), Cyndi Lauper énekesnő, Michael B. Jordan (Fekete párduc) és Freddie Prinze Jr. is!
   
 • Örökifjú
  Annak ellenére, hogy Zack a csapat legfiatalabb tagja, a karaktert játszó Eric Milligan a valóságban idősebb, mint Emily Deschanel, T. J. Thyne és Michaela Conlin!
   
 • Ügyes!
  Dean Lopata először egy áldozatot játszott el a sorozatban, aztán felvették írónak, és több mint 50 epizód készítésében vett részt.
   
 • Stewie!
  Az egyik epizódban a Family Guy egyik karaktere, Stewie Griffin vendégszerepel!


Ti mennyit ismertetek ezek közül? Ne felejtsétek, kedd este 21 órától új résszel érkezik a Dr. Csont!

Legnézettebb videók