Műsorújság
RTL Most

7 dolog, amit biztosan nem tudtál Sandrah Oh-ról

A Grace Klinika Krisztinája ma ünnepli 45. Születésnapját, éppen ezért lássunk pár érdekességet és titkot a sztárról!

1. A szülei Kanadába emigráltak

Sandra Oh édesapja és édesanyja még a ’60-as évek elején, 20 évesen vándorolt Dél-Koreából Kanadába. Mindketten itt végezték egyetemi tanulmányaikat: apja közgazdász, édesanyja pedig biokémikus.

2. Soha nem tanult tovább

A családjában ő az egyetlen, akinek nincs diplomája! Azonban a szülei kívánságára elvégezte a kanadai Nemzetközi Színművészeti Iskolát, egyébként a nővére ügyvéd, a másik testvére pedig orvos!

3. Szerénység

A népszerű sorozatsztár nem tartja magát híresnek!

„Leszoktam arról, hogy nyomon kövessem a rólam szóló híreket a médiában, azt gondolom, ha művész vagy és tényleg ez az, amit csinálni akarsz, akkor el kell kerülnöd mindezt. Megszűntem úgy gondolni magamra, mint színész vagy híresség!”

4. Többnyelvűség

Részben azért mert Kanadában élt, de a színésznő rengeteg nyelven ért-és beszél, ilyen az angol, spanyol, koreai és a francia!

5. Vallásosság

Két különböző vallási közösséggel is megismerkedett már egészen korán. A családja nagyon vallásos, aktívak az egyik koreai egyházközösségben!

„Az elmúlt néhány évben azt érzem, hogy sikereimet, annak köszönhetem, hogy ilyen közel állok a spiritualitáshoz, hiszen a szüleim rendkívül odaadó keresztények!”

6. Táncosnő

Oh 4 éves kora óta balettozik, eredetileg azért íratták be a táncórákra, hogy javítsanak a tartásán és a járásán. A színésznő ebben is olyan tehetségesnek bizonyult, hogy 15 évesen már profikkal álhatott együtt a színpadon!

7. Színészi karrier

A színésznő szerint a szülei tipikus ázsiai bevándorló szülők, akik az oktatásra helyezik a hangsúlyt, ezért tőle is azt várták, hogy tovább tanul!

„A szüleim lenézték a művészeteket, ez pedig nagyon nehéz volt számomra! Mindig azt kérdezték, mi haszna van ennek? Aztán amikor Emmy-díjra jelöltek elvittem őket az átadóra, nagyon büszkék voltak!”

 

Ha érdekel Sandra Oh, azaz Krisztina Yang sorsa, akkor kövesd figyelemmel a Grace Klinika című sorozatban, minden szerdán, késő éjjel 02:50-kor az RTLII-n!

Forrás: fame10.com

Legnézettebb videók