Műsorújság
RTL Most

Hé, Szerelem! Új Gringo dal született

Geszti Péter és a Gringo Sztár egy vadonatúj, hamisítatlan nyári slágerrel rukkolt elő. A Hé, Szerelem! című sikervárományos dal érdekessége, hogy a Gringo Sztár ezúttal Geszti mentoráltjaival, nevezetesen Oláh Gergővel, Szabó Dáviddal és Fehér Zoltánnal egészült ki.
„A Hé, Szerelem! című dal igazi nyári, szerelmes sláger, ami a szerelem kikerülhetetlenségéről és meglepetéseiről szól” – foglalja össze a Gringo Sztár dalának lényegét Geszti, aki az első mentor a hazai X-faktor történetében, aki mentoráltjaival közösen énekel.

Az új nótában a „Gringo-lányok”, azaz Sapszon Orsi és Gerben Zita mellett ezuttal Oláh Gergő, Szabó Dávid és Fehér Zoltán is szerepet kap.

Az X-Faktor egyedüliként "továbbjutó" mentora, Geszti szerint ez a szerzemény a „fiúkkal kötött barátság újabb bizonyítéka.”

A Gringo Sztár slágerre ítélt dalának szövegét természetesen Geszti Péter, míg a dallamot Roberto Winny és Erdélyi Péter jegyzi.

A refrént pedig bizonyára az egész ország énekli majd egész nyáron: „Hé, szerelem, megint kezded. / Hé, szerelem, na jó... / Hé szerelem, mihez kezdesz / Még te velem? Óó...

Hasonló videók

Legnézettebb videók