Műsorújság
RTL Most

Hatalmas tömeg az X-Faktor előválogatóján

Az RTL Klub idén is keresi a tehetségeket, szeretné megtalálni azokat, akikben ott van az a bizonyos X-Faktor.
Vajon ki lép Vastag Csaba, Kocsis Tibor és Oláh Gergő nyomdokába, ki lesz az idei X-Faktor győztese? Ez a valaki szombaton biztosan ott várakozott a tömegben.

Az RTL Klub nézői idén is végigkövethetik a tehetségek útját a kezdeti szárnypróbálgatástól a döntőkig. A válogatók elkezdődtek: az RTL Klub székházánál megtartott szombati eseményen hatalmas tömeg várta, hogy sorra kerülhessen és énekesi, előadói tehetségét bebizonyítsa.

A mentorcsapat összetétele megváltozott, Geszti Péter mellett Tóth Gabi, Alföldi Róbert és Szikora Róbert válogatja, majd később tanácsaival segíti az indulókat. Lehet, hogy sokan kifejezetten az ő személyük miatt gondolták úgy, tesznek egy próbát és jelenkeznek az X-Faktorba. A meghallgatásra váró tömeget Tóth Gabi énekesnő biztatta és buzdította arra, eresszék ki a hangjukat, adják ki bátran, amit legbelül éreznek.

„Egyrészt azért jöttem, hogy a jelenlétemmel segítsek a jelentkezőknek, mert nagyon át tudom érezni, mi zajlik most bennük. Olyan jó látni a szemükben a mosolyt, az izgalmat! Másrészt pedig már annyira be vagyok zsongva az X-Faktortól, hogy szerettem volna az első perctől részese lenni mindennek, belelátni teljes egészében” – mondta Tóth Gabi.

Nem is olyan sokára a tévé képernyőjén is feltűnnek a jelöltek, akik közül többek számára egy egészen új élet kezdődhet.

Legnézettebb videók