Műsorújság
RTL Most

Vince Aliz Liza búcsúzott az X-Faktortól

„Még mindig rólad írok dalt” – ez volt a mottója szombat este az X-Faktor negyedik élő showjának, amelyben a versenyzők az egyéni produkciók mellett duettekkel álltak színpadra. Fejes Szandra és Vince Aliz Liza párbaját követően Lizának kellett búcsúznia az RTL Klub tehetségkutató műsorától.

„Még mindig rólad írok dalt” – szombat este ByeAlex és a Slepp slágere volt a tematikája az X-Faktor negyedik élő showjának. Gorbunov Dmitrij fenséges hangulatot varázsolt a stúdióba, Opitz Barbara pedig nemcsak Tóth Gabi, hanem még Gáspár Laci szemeibe is könnyeket csalt előadásával. Fejes Szandra a mentorok szerint most érkezett meg igazán a műsorba, a Ham Ko Ham végre igazán felszabadult, Mata Ricsi és Vince Aliz Liza viszont komoly kritikákat kapott.
 


Az egyéni produkciókat követően duetteket adtak elő a versenyzők. Vince Aliz Liza Gorbunov Dmitrijjel, Mata Ricsi a Ham Ko Hammal, míg Opitz Barbara Fejes Szandrával állt színpadra.
 


A beérkezett szavazatok alapján végül Fejes Szandrának és Vince Aliz Lizának kellett párbajoznia a továbbjutásért. A mentorok pedig úgy döntöttek, hogy Vince Aliz Lizának ér most véget a verseny.
 


Jövő hét szombaton 20 órától tehát már csak 5 döntőssel folytatódik tovább az X-Faktor, amelyben idén minden eddiginél nagyobb a tét. Egy luxusutazás mellett ugyanis összesen 27 millió forintnyi nyereménnyel jutalmazzák majd az év legjobb hangját. Az egy éven át havi 1 millió forintos készpénznyeremény mellett a győztes további 15 millió forintot kap, amelyet zenei karrierjének beindítására fordíthat.

Legnézettebb videók