Műsorújság
RTL Most
Spoon
Spoon
SMS kód: Spoon
Telefonos kód: 08

SMS szám: 16016
Telefonszám: 06-91-636-116
A hívás és SMS díja: 195Ft (bruttó)

Földesi Péter
 
Életkor: 20
 
Családi állapot: single
 
Hajszín: barna
 
Szemszín: tengerpartkék :D
 
Csillagjegy: Vízöntő
 
Magasság: 184 cm
 
Hobbi: Imádok enni, az ízekkel kísérletezni, valamint utazni (főleg barátokkal). Lételemem a sport: sportvitorlázás, falmászás, futás, foci, squash.
 
Kedvenc szín: türkizkék
 
Kedvenc étel: steak
 
Kedvenc filmek: Gladiátor; Életrevalók; A nyughatatlan
 
Kedvenc előadók: Milky Chance; Parov Stelar; Bob Marley; Bruno Mars
 
Kedvenc tárgy: az egyik boxerem
 
Végzettség/eredeti szakma, pillanatnyi foglalkozás, iskola: Idén érettségiztem Mikivel és Marcival.
 
Amit mindenképp szeretném, ha megtudnának rólam: Ha úgy telik el egy nap, hogy nem csináltam semmi hasznosat morci vagyok (magamra :D)! Magyarázat: 9-18 éves koromig élsportoló voltam, ezért nem sok időm maradt unatkozni, így nem tudtam kitapasztalni a semmittevés szépségét (pedig tudom, hogy van, de nem megy...:O).
 
Eddigi tapasztalataim a zenével…(fellépések, iskolák, hangszerismeret): Pontosan nem tudom, de kb. 4-5 éve kezdhettem a gitározást. Tanultam egy évig zongorázni is, de nem szerettem, ezért zárásként kitűztem célnak a Für Elise megtanulását, így amikor ez bekövetkezett, abbahagytam. Ezt azóta is sajnálom. Viszont Cici megtanított egy új darabot a múlt héten, jár neki a kex!
 
A legszebb pillanat az életemben az volt, amikor…: Párizsban éjfélt ütött az óra...


Grósz Márton
 
Életkor:19
 
Családi állapot: single
 
Hajszín: szőke
 
Szemszín: kék
 
Csillagjegy: Mérleg
 
Magasság: 182 cm
 
Hobbi: Rengeteget gondolkozom, :D szeretek focizni.
 
Kedvenc szín: Azt hiszem a kék, de színtévesztő vagyok így könnyen lehet, hogy igazából a lila. :D
 
Kedvenc étel: sajtburger menü
 
Kedvenc film: vicces filmek, megható filmek, de semmiképp sem horror filmek :P

Kedvenc előadó: George Michael
 
Kedvenc tárgy: Valaki azt mondta nekem, hogy ne tárgyakhoz ragaszkodjak.
 
Végzettség/eredeti szakma, pillanatnyi foglalkozás, iskola: Most érettségiztem Mikivel és Petivel.
 
Amit mindenképp szeretném, ha megtudnának rólam: Pici korom óta valamilyen oknál fogva énekes akartam lenni. Nagymamám “Marci aranyköpései” füzetében is van pár jegyzet, amiben elmondom, hogy énekes leszek felnőtt koromban. Hatalmas álmodozó vagyok és hiszek is mindegyikben.

Eddigi tapasztalataim a zenével…(fellépések, iskolák, hangszerismeret): Iskolai minielőadásokon léptünk fel rendszeresen. A legnagyobb tapasztalatot az utcazenélés alatt szereztük Balatonfüreden. Ott kezdtünk el igazából "örömzenélni" ami a legjobb az egészben. Tanultam gitározni, de nem igazán használom, énekelni sose tanultam, de folyton énekelek.

A legszebb pillanat az életemben az volt, amikor…: Ezek azok a pillanatok amikor egy fellépés közben beleéltem magam abba amiről igazából álmodok. Körülbelül két ilyen alkalom volt. :)


Nagy Miklós Adrián
 
Életkor: 20
 
Családi állapot: kapcsolatban
 
Hajszín: szőkésbarna
 
Szemszín: zöldeskék
 
Csillagjegy: Bika
 
Magasság: 185 cm
 
Hobbi: Sok-sok sportot kipróbáltam, de kedvencem a strandröplabda, és a pingpong. Imádom a szép fotókat, és azokat a régi tárgyakat amiknek éredes történetük, vagy jelentésük van.
 
Kedvenc szín: türzkizkék, burgundy vörös
 
Kedvenc étel: brassói, vaníliás puding, kókuszos ételek, barbecues húsok, kukorica/tésztasaláta
 
Kedvenc film: Pillangó hatás, Benjamin Button különös élete, Csúcshatás, Halálsoron, Időről időre, A tökéletes trükk, és minden ami Brad Pitt és Tom Hanks :D
 
Kedvenc előadó: Bastille, Nirvana, Milky chance, Macklemore, Tinie Tempah, Kendrick Lamar, Bruno Mars
 
Kedvenc tárgy: A karkötőim, a létfontosságú tárgyaimat rejtő hátizsákom, valamint a legjobb barátaimtól kapott karórám.
 
Végzettség/eredeti szakma, pillanatnyi foglalkozás, iskola:  Marcival és Petivel most érettségiztem.
 
Amit mindenképp szeretném, ha megtudnának rólam: Szeretem a hosszú nyári estéket főleg a barátaimmal, és főleg a Balatonparton. Szeretek otthon zenére elaludni, vagy késő éjszakáig filmezni.

Eddigi tapasztalataim a zenével…(fellépések, iskolák, hangszerismeret): Másfél-két éve bassusgitározgatok, többnyire az internet segítségével tanultam. A Spoon előtt igazából a szolfézs alapokat leszámítva nagyjából csak hallgattam a zenét, azóta viszont sok iskolai rendezvényen felléptünk meg talán három minikoncertünk is volt. :D
 
A legszebb pillanat az életemben az volt...: amikor a kistesóm megszületett, valamint amikor idén minden úgy lett ahogy elterveztem...


Teremy Kristóf
 
Életkor: 19
 
Családi állapot: egyedülálló
 
Hajszín: szőkésbarna
 
Szemszín: barna
 
Csillagjegy: Kos
 
Magasság: 183 cm
 
Hobbi: nincs... zenéltem, sportoltam, nem volt időm másra
 
Kedvenc szín: kék
 
Kedvenc étel: olasz ételek
 
Kedvenc film: La Grande Bellazza
 
Kedvenc előadó: Mindenféle zenét szeretek a klasszikustól a jazz-ig, a funky-tól a pop-ig, úgyhogy nehéz ide írni konkrétakat.
 
Kedvenc tárgy: maistro (a cajonom, avagy a banános láda, amin ülök és dobolok)
 
Végzettség/eredeti szakma, pillanatnyi foglalkozás, iskola: most fogok érettségizni
 
Amit mindenképp szeretném, ha megtudnának rólam: Nagyon szeretek utazni. Szeretem a művészetet. Szeretek új emberekkel megismerkedni. Szeretek sportolni. 4 évesen kezdtem el úszni, amit versenyszerűen csináltam 12 éves koromig, ezt követően pedig 4 évet öttusáztam édesanyám nyomdokait követve. Emellett végig zenéltem, és egy idő után már választanom kellett, hogy melyikbe fektetek több energiát. Akármennyire is szeretem mindkettőt csinálni, végül a muzsika mellett döntöttem. A lényeg, hogy mind a sportot, és a zenét fontosnak tartom, és azt gondolom minden embernek kellene ezeket csinálnia.
 
Eddigi tapasztalataim a zenével…(fellépések, iskolák, hangszerismeret): Zeneiskolában tanulok ütős tanszakon, és ez a tizenharmadik évem. Marimbázni, vibrafonozni, dobfelszerelsésen tanultam/tanulok. A két dallamhangszerből (marimba, vibrafon) kiindulva tudok zongorázni, persze nem profi szinten. Ezen kívül először a görög intézetben majd külön tanártól tanultam derbukázni. A zenesulival, és balkán zenével is volt már sok fellépésem, pl. külföldi zeneiskolai fesztiválon is, a srácokkal viszont még sokat nem álltunk közönség elé, pláne nem egy tv műsor színpadára.
 
A legszebb pillanat az életemben az volt, amikor…: sok volt szerencsére. 
 

Ajánlott videók

Legnépszerűbb videók

Teljes adások RTL Most Logo