Műsorújság
RTL Most
Ölveti László
Ölveti László

Az énekes a válogatón Muddy Waters dalával jutott tovább a Táborba, ahol mind a két feladattal sikerült meggyőznie a mentorokat. A Mentorházban pedig az I Put a Spell on You című dallal sikerült megkapnia Radics Gigitől az Élő show-t jelentő „igen”-t. 1. élő show-s produkciója - Come Together (The Beatles)

 

 

Életkor: 53

Születési dátum: 1964.12.12.

Családi állapot: egyedülálló

Hajszín: fekete, őszes

Szemszín: barna

Csillagjegy: nyilas

Magasság: 168 cm

Hobbi: sport, túrázás

Kedvenc szín: kék

Kedvenc étel: csirkepaprikás nokedlivel

Kedvenc film: Dajkamesék hölgyeknek

Kedvenc előadó:  Jim Morrison, John Lennon, Mick Jagger, Joe Cocker, Hobo

Kedvenc tárgy: tablet

 

Azért jelentkeztem az X-Faktorba, mert... mindig szerettem volna magam egy ilyen magas szintű országos versenyen megmérettetni, és szeretnék újra énekelni, énekelni tanulni, komolyan a zenével foglalkozni.

Végzettség/eredeti szakma, pillanatnyi foglalkozás, iskola: Tanítóképző Főiskola, általános iskolai tanító, világcsavargó, blues énekes

Amit mindenképp szeretném, ha megtudnának rólam: Szeretem a természetet. Óvom és védem!

Eddigi tapasztalataim a zenével (fellépések, iskolák, hangszerismeret): Van egy zenekarom az Ölveti Blues Band, ami jövőre lesz 30 éves. Korábban sokat játszottunk országszerte jó nevű fesztiválokon és klubbokban. Három saját lemezünk jelent meg. Alapszinten gitározok.

A legszebb pillanat az életemben az volt, amikor... a mentoromtól, Radics Gigitől megtudtam, hogy magával visz az élő showba.

Azért örülök, hogy Radics Gigi a mentorom, mert... nagy tisztelője vagyok, és úgy érzem, hogy a lehető legjobb kezekben vagyok.

Van-e szerencsehozó kabalád, ha igen, mi az, és kitől kaptad?
Lukács Lacitól kaptam egy amerikai egydolláros papírpénzt, amit mindig magamnál hordok.

Ajánlott videók

Legnépszerűbb videók

Teljes adások RTL Most Logo