Műsorújság
RTL Most

Megvannak az X-Faktor mentorházas versenyzői

Vasárnap este pattanásig feszült a hangulat a mentorok között, amikor eldöntötték, kiket visznek magukkal a Mentorházba.

Radics Gigi már szombat este kiválasztotta azt a hat énekest, akiknek bizalmat szavazott, így Barna Martin, Bereznay Dániel, Gulyás Roland, Kovács Pál, Mézes Norbert és Nagy Krisztián közül fogja kiválasztani, hogy ki az a három énekes, akit magával visz az élő show-ba. Vasárnap este ByeAlexen, Gáspár Lacin és Puskás Petin volt a sor, akik keményen kritizálták egymás döntéseit.


Gáspár Lacinak a zenekarok közül kellett kiválasztania, kiket szeretne a mentorházba vinni. A mentort érzékenyen érintette, hogy ByeAlex, aki tavaly a zenekarokat kapta, idén kritizálja a döntéseit, és emiatt bőven akadtak feszül pillanatok, kiborulások és könnyek a műsorban. Laci végül meghozta a nehéz döntést, így a Catchy Workshop, a Florian Kvintet, a London Kids, az M&M, a Radio Mobster és Ricco és Claudia tarthatnak Lacival a mentorházba. 


ByeAlexnek sem volt könnyű dolga, ugyanis rengeteg lány jutott tovább a Tábor első fordulójából a székes feladatra. A mentor ezért a válogató elején sorra küldte haza azokat, akik nem hozták az elvárt szintet, így sokáig üresen álltak a székek. Természetesen végül Alex mentorházas helyei is megteltek, így Erdős Viola, Izsó Bogi, Lengyel Anna, Serena Rigacci, Oláh Szandra és Tóth Bettina menetelhetnek tovább.


A székes feladat utolsó fordulójában a 25 év felettiek léptek színre, és Puskás Peti úgy döntött, az ő kategóriájánál inkább a vidámság domináljon, így nála igen színes lett a mezőny, bár itt is akadtak, akiknek az utolsó pillanatban kellett átadni a helyüket. Végül Abaházi Nagy Lívia, Berta Dániel, Hegedűs Péter, Rékasi Dezső, Snezaja Pecija és Vardanov David jutottak tovább a Mentorházba.


A Mentorház eseményeit október 7-én szombaton 20:00 órától és október 8-án vasárnap 18:45-től láthatják a nézők az RTL Klub műsorán, ahol teljesen megújulnak a Mentorház szabályai. A világon először Magyarországon, a licence tulajdonos engedélyével, mind a négy mentornak szerepe lesz a döntésben, hogy egy-egy kategóriából kik jutnak az élő show-ba.

Legnézettebb videók