KERESÉS search-close

Lehull a lepel a szavazatok alakulásról!

szerző:
2014.12.22. 20:29
Megmutatjuk azt, amit az adásokban eddig nem láthattak. Így szavaztak Önök az X-Faktor versenyzőire!
A végső győztes, Tóth Andi nem véletlenül nyert: a 6. adástól kezdve végig ő vezette a listát. De a 4. helynél lejjebb sohasem került, és az is csak egyszer fordult elő. Az utolsó adást is magabiztosan nyerte: a szavazatok 63 százalékát zsebelte be.

Lehull a lepel a szavazatok alakulásról!

A Finálé hétvégén negyedik helyezettként kiesett Nagy Ricsi a műsor elején szintén sokszor vezetett, utána Tóth Andival versenyeztek az első helyért. Egyedül a 8. adásban csúszott vissza a 4. helyre.
 
A tisztalaposként versenybe került Benji legtöbbször a második és negyedik hely között ingázott, az 5. élő show-ban a Ha én rózsa volnék című dal viszont az élre repítette.

Lehull a lepel a szavazatok alakulásról!
 
Horányi Juli szavazatai meglehetősen hullámzóak voltak: az X-Faktor idei évadának első felében egyszer fent volt, másszor lent, a 6. adástól kezdve viszont egyre többen szavaztak rá, így az az ezüstérmes énekesnő biztosította a helyét a dobogó valamelyik lépcsőfokán.

Lehull a lepel a szavazatok alakulásról!
 
Ami érdekesség, hogy idén csak kétszer fordult elő, hogy a mentorok nem tudtak dönteni, ezért borítékot kellett nyitni. A többi esetben viszont általában nem az az énekes kapta a legkevesebb szavazatot, akinek távoznia kellett. Horányi Julit például mindkét párbaja során megmentették a mentorok, a végén mégis a Fináléig tudott menetelni. Az X-Faktor így ismét bebizonyította, hogy vannak még új csodák!

 
 
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való