KERESÉS search-close
Kiss Ramóna

Kiss Ramóna
műsorvezető

A színésznő a nézők szeme láttára nőtt fel: kamaszként tűnt fel először az RTL Klub képernyőjén, a Barátok köztben. Most pedig, 16 év után Szentmihályi Zsófi karakterét hátrahagyva, műsorvezetői szerepben láthatják majd a nézők az ország legnépszerűbb tehetségkutatójában, az  X-Faktorban. 

„Sokan találgattatok, hogy a Barátok közt után vajon merre is visz majd az utam. Hát az X-Faktor felé sodort, ugyanis az a megtisztelő feladat ért, hogy 2017-ben én vezethetem az X-Faktort, mint műsorvezető. Istenes Bence átadta nekem a stafétabotot, úgyhogy remélem, egy új színt hozok majd a nézőknek minden szombat este a képernyőre.”

 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való