KERESÉS search-close
Jakab-Péter Izabella

Jakab-Péter Izabella

Életkor: 21
 
Családi állapot: egyedülálló
 
Hajszín: Az eredeti hajszínem barna, de jelenleg szőke vagyok.
 
Szemszín: barna
 
Csillagjegy: Mérleg
 
Magasság: 168 cm
 
Hobbi: zene, sportok (hockey, kosárlabda, röplabda)
 
Kedvenc szín: Ez a kedvemtől is függ, van amikor szívesen hordom a rózsaszín valamelyik kellemes árnyalatát, de ugyanakkor jól érzem magam feketében is.
 
Kedvenc étel: Nem rég döbbentem rá, hogy anyukám és a két nagymamám főztjénél jobb nincs, legfeljebb amikor a húgommal összedobunk valamit (persze azt igazán csak mi szeretjük).
 
Kedvenc film: Hachiko, Letters to Juliet, Nagyfiúk, 50 első randi, Magic Mike stb.
 
Kedvenc előadó: Jessie J, Ellie Goulding, Emeli Sande, Pink
 
Végzettség/eredeti szakma, pillanatnyi foglalkozás, iskola: Harmadéves egyetemi hallgató vagyok a brassai Transilvania egyetem Bank és Pénzügy karán. Hétvégente amikor igény van rá egy étteremben énekelek.
 
Amit mindenképp szeretném, ha megtudnának rólam: Szeretem az életem és ezért is kihasználom minden percét, hiszen csak egyszer élünk és egyszer vagyunk fiatalok, ne hagyjuk az életet elszállni magunk mellett.
 
Eddigi tapasztalataim a zenével (fellépések, iskolák, hangszerismeret): Kiskoromban édesanyám elvitt énektanárhoz, ahol megállapították, hogy van tehetségem az énekléshez. Ezt követően több kisebb fellépésen vettem részt a húgommal, általános iskolában az iskola igazgatónője, egyben énektanárnője benevezett pár népdalversenyre. Gimnáziumban a Graphic együttes énekesnője lettem, amit Pancea Ioan zenetanár koordinált. Több fellépésen vettünk részt, majd jelentkeztünk az Erdély Hangja tehetségkutatóra, amit később szólóban is megpróbáltam. Az egyetem elkezdése óta, Lajtai Norbert zongoristával, haverommal énekelünk rendezvényeken, és a Sonor együttessel zenélgetünk. Kiskoromban egy évig tanultam zongorazni, meg az általános iskolában furulyáztam.
 
A legszebb pillanat az életemben az volt, amikor…: megszületett a húgom, ő a legjobb dolog ami történhetett velem.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való