Műsorújság
RTL Most

Ismét ketten búcsúztak az X-Faktortól

Az X-Faktor 2018-as évadának harmadik élő showjában, a versenyzőknek már két produkcióval kellett bizonyítaniuk. A továbbjutást jelképező két székért pedig hatalmas harc folyt.

Az X-Faktor nyolcadik évadának versenyzői, a harmadik élő showban már két produkcióval léptek a közönség és a mentorok elé. A produkciók közben a nézők az RTL 24 applikációján és sms-en szavazhattak arról, kiket szeretnének látni a második fordulóban.

Végül a legkevesebb szavazatot Kovács Pál kapta, így ő búcsúzott az X-Faktortól. Ám itt az izgalmak még nem értek véget, mert következett a székes feladat. A mentorok és a nézők szavazatai alapján a továbbjutást jelentő székeken Tamáska Gabi és az USNK foglaltak helyet.

A másik 3 döntős sorsáról újabb szavazás indult, mert a nézők még 2 versenyzőt továbbjuttathattak a szavazataikkal. Így a továbbjutók táborához még csatlakozhatott a Stolen Beat és Arany Timi.

Mivel a második fordulóban a legkevesebb szavazatot Taka kapta, számára is véget ért az X-Fakor.

Produkciók:

TAKA: The Way You Make Me Feel (Michael Jackson)


USNK: Tevagya (Saját rap)


Kovács Pali: Nem tudja senki (Follow The Flow)


Stolen Beat: Hol vagy? (Saját dal)


Tamáska Gabi: I Say A Little Prayer (Aretha Franklin)


Arany Timi: Úgy szeretném meghálálni (Kovács Kati)


Tamáska Gabi: Fekete (ByeAlex)


Stolen Beat: Kislány a zongoránál (Koós János)


Arany Timi: Sorry Not Sorry (Demi Lovato)


Taka: Perfect (Ed Sheeran)


USNK - No Riches (Saját rap)


Jövő héten, szombaton este tovább folytatódik a verseny az X-Faktor 2018 negyedik élő showjával, ahol újabb izgalmak várnak a versenyzőkre. Ismét két dallal készülnek majd az énekesek és zenekarok. Egyik produkciójukban egy sztárvendéggel a másodikban pedig egymással párbajozva bizonyíthatják, hogy helyük van a végső döntőben.

A teljes adást itt tudjátok megnézni >>>

A zsűri értékeléseit pedig itt >>>

Legnézettebb videók