Műsorújság
RTL Most
Horányi Juli
Horányi Juli
SMS kód: Juli
Telefonos kód: 09

SMS szám: 16016
Telefonszám: 06-91-636-116
A hívás és SMS díja: 195Ft (bruttó)

Életkor: 29

Családi állapot: hajadon

Hajszín: szőke

Szemszín: zöld

Csillagjegy: Kos

Magasság: 175 cm

Hobbi: rajzolás, zenélés, filmnézés, olvasás, divat

Kedvenc szín: türkiz, púder rózsaszín, szürke, mert abban minden szín megtalálható

Kedvenc étel: pesto-s tészta, túrós palacsinta

Kedvenc film: rengeteg van, de ha mindenképp ki kell emelnem egyet, akkor; Legyetek jók ha tudtok

Kedvenc előadó: szintén rengeteg van, de akkor legyen egy klasszikus a sok közül; Billie Holiday

Kedvenc tárgy: Jelenleg egy fehér designer táska, amit egy fiatal, magyar tervezőlánytól vettem, és egy festett kavics amit Édesanyámtól kaptam.

Végzettség/eredeti szakma, pillanatnyi foglalkozás, iskola: diploma, színházi díszlet- jelmeztervező

Amit mindenképp szeretném, ha megtudnának rólam: Szeretek sokat nevetni, a nevetés nagyon felszabadító tud lenni, a humor fontos számomra. Néha úgy tűnhet, nem veszem komolyan a dolgokat, de ez csak azért van, mert bármekkora nyomás is nehezedik rám, igyekszem rugalmas maradni, és nem eltörni a súly alatt. Egy jót nevetni magamon és a nehézségeken még mindig jobb, mint depresszióba süllyedni, és pótszerekhez nyúlni.

Eddigi tapasztalataim a zenével (fellépések, iskolák, hangszerismeret): Budapesti Énekes Iskola, ahol az éneklés alapjait elsajátítottam, fantasztikus tanáraim voltak ott, kiemelném közülük Bubnó Tamást. Gimi alatt és után magénénekórák, szintén egy szuper tanárommal, Magony Enikővel, aztán 2009-2011-ig a Plüsss nevű lánytrió tagjaként kezdtem aktívabban zenéléssel foglalkozni, az együttesbe egy barátnőm, Katona Zsombori Éva hívott, amiért a mai napig hálás vagyok neki. 2011 óta, a barátommal közösen alapított saját együttesünkkel sokat koncertezünk, megjelent két lemezünk, mindkettőért rengeteget dolgoztunk, és nagyon büszkék vagyunk rá.

A legszebb pillanat az életemben az volt, amikor…: Rengeteg szép pillanat volt már az életemben és remélem még lesz is. Talán az egyik ilyen emlékezetes pillanat az volt, amikor először ültem repülőn. Mikor felszállt a gép úgy éreztem hihetetlenül szabad vagyok, Berlinbe utaztam akkor, ahová már nagyon régen szerettem volna eljutni, így duplán örültem. :)

 

Ajánlott videók

Legnépszerűbb videók

Teljes adások RTL Most Logo