Műsorújság
RTL Most
Hegedűs Péter
Hegedűs Péter

Az énekes a válogatón Vanilla Ice dalával jutott tovább a Táborba, ahol mind a két feladattal sikerült meggyőznie a mentorokat. A Mentorházban pedig a California Love című dallal sikerült megkapnia Puskás Petitől az Élő show-t jelentő „igen”-t.Életkor: 44

Születési dátum: 1973.06.18.

Családi állapot: nőtlen

Hajszín: szőkésbarna

Szemszín: sötétbarna

Csillagjegy: ikrek

Magasság: 180 cm

Hobbi: Karaoke, illetve film-és zenegyűjtő vagyok.

Kedvenc szín: kék

Kedvenc étel: Csirkemell minden stílusban, vadas zsemlegombóccal, lasagne, tiramisu

Kedvenc film: Armageddon, Bor, Mámor, Provence, Hét év Tibetben, Gladiátor, Sándor Mátyás, Pretty Woman

Kedvenc előadó: A 80-as évek rap előadói, de mellette a 80-90 illetve a 2000-es évek slágert hozó előadói

Kedvenc tárgy: Parafa dugó, beszédképzésben segít


Azért jelentkeztem az X-Faktorba, mert… Sok helyen kipróbáltam már magam (média, szinkron, színház), de egyiket sem éreztem a magaménak. Most úgy érzem, megtaláltam, ami feltölt, és amit szeretek csinálni.

Végzettség/eredeti szakma, pillanatnyi foglalkozás, iskola: Főiskola/tanító/napközis tanító. Tizenkét év szakmai tapasztalat áll mögöttem a gyermekotthonoktól az általános iskolákig. Amit mindenképp szeretnék, ha megtudnának rólam: pozitív, vidám személyiség vagyok. Miskolcon egy jóbarátommal rádióztam is. Előfordul, hogy zenét szolgáltatok, vagyis mint DJ vagyok jelen. Nemcsak előadni szeretek, hanem érdekelnek a zenei ismeretek is. A fejemben megtalálható egy 25-30 éves zenei lexikon.

Eddigi tapasztalataim a zenével (fellépések, iskolák, hangszerismeret): Másfél évig zongoráztam. Két karaoke versenyen a döntőig jutottam a választott dalaimmal. Gyakran lépek fel esküvőkön.

A legszebb pillanat az életemben az volt, amikor...: Az első ilyen pillanat az volt, mikor megszületett az unokaöcsém, Áronka. A másik hatalmas, emlékezetes pillanat az volt, amikor bejutottam az Élő Show-ba!!! :)

Azért örülök, hogy Peti a mentorom, mert... Azért örülök Puskás Petinek, mert mind színházi témában, mind pedig zenei témában csak tanulni tudok tőle. Nagyon jó ember, szakember, figyelek rá, betartom az instrukcióit, hisz ismeri a sikeres produkció esszenciáját.

Van-e szerencsehozó kabalád, ha igen, mi az, és kitől kaptad? Dolgoztam gyermekotthonokban, és onnan van néhány tetsző, adományból származó kabalám.

Ajánlott videók

Legnépszerűbb videók

Teljes adások RTL Most Logo