Műsorújság
RTL Most

Arany Timi búcsúzott az X-Faktortól

Az X-Faktor 2018-as évadának Elődöntőjében, a versenyzőknek két produkcióval kellett bizonyítaniuk a végső döntő előtt. A továbbjutást jelképező két székért pedig hatalmas harc folyt. Végül Arany Timi számára véget ért az X-Faktor.

Az X-Faktor nyolcadik évadának versenyzői, a negyedik élő show-ban egy duettel és egy egyéni produkcióval léptek a közönség és a mentorok elé. A nézők már a produkciók közben szavazhattak az RTL 24 applikációján és sms-en arról, kiket szeretnének látni a döntőben. Az énekesek és együttesek egymás után adták elő a duett és az egyéni produkciókat, majd a mentorok döntöttek arról kapnak-e továbbjutást jelentő széket. Amennyiben csak két mentor szavazott igennel, ötödik mentorként a közönség is szavazhatott arról, leülhet-e a versenyző. Végül a mentorok és a nézők szavazatai alapján a továbbjutást jelentő székeken az USNK és a Stolen Beat foglalt helyet. A másik 2 döntős sorsáról pedig a nézők dönthettek a szavazataikkal. Így a továbbjutók táborához még csatlakozott Tamáska Gabi. Arany Timi számára pedig véget ért az X-Faktor.

Stolen Beat & Nemazalány: Petőfi Sándor (LIL G x NEMAZALÁNY)

Stolen Beat: Hello lányok (Halott pénz)

Arany Tímea & Tóth Gabi: Nem Kell Végszó (Tóth Gabi)

Arany Tímea: Versace On The Floor (Bruno Mars)

Tamáska Gabi & Berkes Olivér: Háttérzaj (Závodi + Berkes Olivér)

Tamáska Gabi: Shallow (Lady Gaga, Bradley Cooper)

USNK & Trap Kapitány: Beatbox/Freestyle (Trap Kapitány x USNK)

USNK: Szétcsapom (Saját rap)

Jövő héten, szombaton következik az X-Faktor 2018 döntője, ahol kiderül, ki vagy kik nyerik a tehetségkutató 8. évadát. A tét tehát óriási és a végső döntés már a nézőké, a mentorok csak véleményt mondanak majd a produkciókról.

 

Legnézettebb videók