KERESÉS search-close
Abaházi Nagy Lívia

Abaházi Nagy Lívia

Az énekes a válogatón Ciacomo Puccini dalával jutott tovább a Táborba, ahol mind a két feladattal sikerült meggyőznie a mentorokat. A Mentorházban pedig a Szerelmi bájital című dallal sikerült megkapnia Puskás Petitől az Élő show-t jelentő „igen”-t.


Életkor: 41

Születési dátum: 1976.07.23.

Családi állapot: kapcsolatban  

Hajszín: mogyoróbarna

Szemszín: barna

Csillagjegy: oroszlán

Magasság: 169 cm

Hobbi: éneklés, főzés, virágok és kert gondozása

Kedvenc szín: piros és a fekete

Kedvenc étel: Töltött káposzta és gulyásleves.

Kedvenc film: Amerikába jöttem, Argo

Kedvenc előadó: Miklósa Erika

Kedvenc tárgy: ékszer
 

Azért jelentkeztem az X-Faktorba, mert… szeretném magam megmutatni, és érvényesülni az én műfajommal, az operával, ami a szívem csücske. Meg szeretném szerettetni az emberekkel ezt a klasszikus műfajt. Viszont nagyon szívesen megmutatkoznék más egyéb műfajban is, mint pl. a musical, a népdal, az operettek, a daljátékok és akár a lírai popdal.

Végzettség/eredeti szakma, pillanatnyi foglalkozás, iskola: Érettségivel rendelkező szakközépiskolai végzettségem van, operaénekes vagyok.

Amit mindenképp szeretném, ha megtudnának rólam: Nagyon szeretem az őszinte és szerény embereket. Szeretem a kedves, édes szüleimet, szeretem a kedvesemet, szeretem az állatokat, és a cicámat. Szeretem a virágokat, és imádok énekelni, a zene szárnyán lobogni.

Eddigi tapasztalataim a zenével (fellépések, iskolák, hangszerismeret): Jártam magán tanárnőhöz, aki képezte a hangomat, sok-sok fellépésen vettem részt, mint pl. alkotóművészeknek kiállításain, esküvőkön, falunapokon, könyvbemutatókon, egyházi rendezvényeken. A volt Kassai Állami Színház egykori tagja voltam, mint operaénekes.

A legszebb pillanat az életemben az volt, amikor...: Megismertem a szerelmemet és sok más szép pillanat is volt még az életemben pl. a volt szlovák köztársasági elnöknek, Rudolf Schusternek sokszor énekelhettem. Aztán a szüleim örökös gondoskodása a mai napig!

Azért örülök, hogy Puskás Peti a mentorom, mert… egy különleges személyiség, nem csak, mint jó előadóművész vagy színész, hanem mint ember közvetlen, kedves, intelligens és jó a humora. Boldog vagyok, hogy őt kaptam.

Van-e szerencsehozó kabalád, ha igen, mi az, és kitől kaptad?

Kabalám nincs. Viszont hívő ember vagyok, hiszek Istenben és ő hozzá imádkozom.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való