Műsorújság
RTL Most

Attila szívét újabban Seri dobogtatja

Az Összeférhetetlen és a Szenvedélyes nő az utolsó napokra megtalálta a közös hangot. Attila arra kérte, ha visszajönne, szexi fehérneműben várja az ágyban. Aztán kiderült egy titok...
Attila és Fecó Seri és Csabi bíráskodása alatt küzdött azért, hogy nekik ítéljék a Finálé harmadik, kiadó helyét. Mindketten elmondták, miért ők érdemelnék meg a legjobb háromba jutást. A Dumagép szerint Attila nem tartotta be a játék határait, ezért inkább ő érdemli meg a továbbjutást, az Összeférhetetlen viszont úgy gondolja, Fecó nem tud konkrétumokat felhozni ellene, hogy mit nem tartott be és hol vannak a határok? Fecó újabb érve arról szólt, hogy ő érzelmi alapon játszott, Attila viszont taktikázott, ami szerinte erkölcsileg megkérdőjelezhető. A Dumagép folyton beleszólt Attila érvelésébe, nem hagyta beszélni és befejezni a gondolatmenetét. Seri szerint Attila érdemli meg a helyet a Fináléban, Csaba viszont Fecóra voksolt, de egyezségre kellett jutniuk, ezért Attila rábeszélte Seherezádét, hogy ajánlja fel a voksát Fecónak. Így a Dumagép megkapta a harmadik széket.

A Villalakók a Párbaj napján arra ébredtek, hogy a nappaliban álló tévén megjelent a visszaszámláló óra, ami a játék végét jelzi. Attilának emiatt már más volt a reggel, mint az eddigiek. Kedvesen felkeltette Seherezádét és kézenfogva a hálóba vezette, hogy ő is lássa, mennyi van még a Villalétből. A lány nagyon szomorú lett, nem akarja, hogy vége legyen. A Villalakók jósoltak egymásnak, elmondták, szerintük mi fog történni a többiekkel a jövőben. Attila úgy látja Csaba jövőjét, mint egy sikeres zenészét, Fecót viszont az ezzel járó csajozási lehetőségek izgatták jobban, erről faggatta a barátját. Serit arra biztatták, hogy hagyja abba a go-go táncot, foglalkozzon valami komolyabbal. Attila Fecóban a jövő Győzikéjét látja, aki rengeteg haknit bonyolít majd le, a Dumagépet viszont a tánc és mások fogyókúrára buzdítása érdekli jobban. Attilát Seri a nők gyűrűjében látja, Csaba szerint viszont ez csak egy ideig fog működni, aztán valaki nagyon elkapja a grabancát. Az Összeférhetetlen bevallotta, hogy normális életre vágyik, egyetlen társsal, nem akar minden reggel mást látni maga mellett. Attila nagyot nőtt Seri szemében ezzel a kijelentéssel.

A Párbaj előtt Attila Seherezádéval vonult el a nyugiba, hogy elbúcsúzzon tőle és tanácsokat adjon neki arról, hogyan viselkedjen, ha ő kiesik. Saját higgadt stílusát javasolta Fecóval szemben, de azt szeretné, ha minden másban ugyanolyan lenne, mint eddig volt. Fecó ajándékot adott Csabinak, a gyerekei képét, a Helyes pasi viszont pengetőjét ajándékozta a Dumagépnek, mint a lelke egy darabját. Attila megkérte Serit, hogy etesse a halat és beszéljen hozzá. Arra is megkérte, ha visszajönne, akkor a lány vegyen fel egy szexi fehérneműt és várja az ágyban.

Fecó és Attila Párbaja mindkét fél részéről rendkívül feszült volt. Fecó már a búcsúzás első másodperceiben elsírta magát, nem tudott beszélni, Attila is befagyott, csak belőle nem könnyek formájában tört ki a félelem. Seri megkérte az Összeférhetetlent, hogy törje meg az átkot, mert akit eddig ő várt vissza, mindig kiesett. Csaba nem hitte el, hogy csak ketten vannak a Villában, az izgalom perceiben ezen is eltűnődött. Attila nem tudott felhőtlenül örülni a győzelmének, a zsilipben a falnak dőlt és fújtatott, mielőtt belépett a Villába. Seherezádéval madarat lehetett volna fogatni. Csaba viszont Fecó gyerekeinek képéhez beszélt a hálóban. Kibontásra kerültek a titoklevelek, Fecó azt írta meg barátjának, hogy Kinga többet érez iránta barátságnál, és hogy keresse meg a lányt, ha kimegy, mert Csaba Kinga királyfija. Attila rákérdezett, hogy viszonozza-e ezeket az érzéseket a Helyes pasi, aki válaszolt is meg nem is, igennel is meg nemmel is. Aztán jött Attila titoklevele, amiből kiderült, hogy Kinga kiesése után az Összeférhetetlen felfigyelt Seherezádé nőiességére és megtetszett neki. Seri azt hitte, vicc, de nem volt az. És Attila felidézte a jelenetet, amikor először nézett nőként a lányra. Seherezádé zavarba jött, de utána úgy gondolta, csak Kingának akar odapirítani újdonsült kebelbarátja. Este azonban ölelést kért Attilától.

Legnézettebb videók