Műsorújság
RTL Most

Attila Csabival vacsorázott, a Párbaj is terítékre került

A Villafiúk szerint Vera egy légkompresszorhoz hasonlóan tudja magát felfújni, még Csaba Rock and Roll estjén sem tudott megnyugodni, de a Kiválasztás után mégis Seherezádé és Fecó ugrott egymásnak.
A csütörtöki összefoglaló részletei:

A Villalakók már csak öten vannak, és közülük is már csak kettő lány maradt a játékban. A fiúk pedig egy olyan feladatot kaptak, hogy a két hölgyemény közül döntsék el, hogy ki a legjobb nő a Villában. A három legény pedig nem volt rest, elkezdte a meghallgatást egyenest. Elsősorban azonban nem a külső, hanem a játék szempontjából kellett dönteniük a fiúknak. A két lány elmondta jó és rossz tulajdonságait. Vera elmondta, hogy ő bizony meri vállalni a véleményét, és ez talán rossz tulajdonsága lehet, Attila elkezdte provokálni, a lány pedig a lehető legtöbb választ megpróbálta elkerülni. A fiúk végül bevallották, hogy szándékosan tettek fel mindkét lánynak provokatív válaszokat. A végeredmény: a legjobb játékos Vera, a legkorrektebb pedig Seri. A játék Vera sértődésével zárult.

Sokan úgy gondolják, hogy a zene nagyban segít megnyugtatni a felkorbácsolt kedélyeket, éppen ezért a Villalakók rapet írtak egymáshoz saját sérelmeiket kiadva, természetesen humorosan, de magukhoz képest kíméletesen. Míg a fiúk elvonultak szöveget írni, addig Veránál eltörött a mécses és Seherezádénak öntötte ki lelkét.

A héten minden nap egy-egy sztárvendég páros látogat a Villába. Szerdán Csabát a magyar rockélet két kiemelkedő alakja, Keresztes Ildikó és az Edda gitárosa, Alapi István látogatta meg. A hangulat fergeteges volt, de Vera továbbra sem tudott megnyugodni, ismét Seherezádé lett a rögtönzött terapeuta akinek kiöntötte lelkét.

A Kiválasztás előtt a fiúk megpróbálták kitalálni, hogy ki-kire rak jelet, ki-kit vinne Párbajra. Attila nagyon ideges volt, és próbálta előre látni helyzetét. A Jelek többségét, végül ugye begyűjtötte. A Kiválasztás után pedig Seherezádé és Fecó ugrott egymásnak. Sehi ugyanis azt sérelmezte, hogy Fecó a lány szerint koholt vádakkal tette rá a Jelét. Óriási szócsata kerekedett ebből. Később Attila választhatott valakit, akivel elfogyaszthatott egy finom vacsorát, Csabát hívta, és miközben ettek, a Kihívás is terítékre került.

Legnézettebb videók