Műsorújság
RTL Most

Attilát a gyűlölt-szeretett Vera is kikívánja a Villából

Vera könnyek között ajándékozta meg Attilát Valentin napon, és az Összeférhetetlen is Verát tüntette ki figyelmével. Majd a Kiválasztáson egymásra rakták a jelet. Attila párbajozni megy.
A Kihíváson történt

Már csak öt ember van versenyben a főnyereményért, de ebből csak négyen lehetnek Kiválasztottak, Fecó védett. Seherezádé indulatai a Párbaj-héten elszabadultak és Fecóval szemben még mindig tombolnak. Vera újabban Csabival veszekszik a legtöbbet, Attilával ismét szent a béke, de kettejük viszonya annyira hullámzó, hogy nem lehet egyértelműen kijelenteni, jóban vannak egymással.

Fecó megint beolvasott Attilának, ő az egyetlen, aki bele tudja fojtani a szót a taktikusba és Attila többször ki is jelentette, hogy fél Fecótól egy esetleges Párbajon. Az Összeférhetetlen úgy érzi, el is jött az idő, hogy ő menjen párbajozni.

Elsőként Seherezádé állt a tábla elé. Elmondta, Csaba és Attila között vacillált és végül Attilára tette a jelet. Fecó újra Serit jelölte meg, még ekkor is összeszólalkoztak. Attila arra hivatkozva, hogy nem szereti a kiszámíthatatlanságot, Verát választotta. Vera viszonozta a gesztust, neki is elege van Attilából, így megkapta a második jelét. Utoljára Csaba választott. Attilát, így az első biztos Párbajozó Attila lett három jellel.


Az Összefoglaló eseményei

Attila és Csaba igen komoly gyászt éreznek Kinga távozása után és furcsa módon egymásra vannak utalva, mert rajtuk kívül senki más nem érzi és érti ezt a fájdalmat. Csaba szerint kettejük között már nem barátság volt, hanem valami egészen más alakult. A nappaliban mindannyian együtt voltak, amikor ezt kibeszélték magukból. Attila szerint Kinga azért távolodott el tőle, mert többé már nem akart vele lenni és ő volt az a személy, aki lazán eldobta a barátait, majd ha a következőt is megunta, akkor visszatért az előzőhöz. Attila azt is bevallotta, hogy akkor is igazat adott neki, amikor tudta, hogy nem kellene, mert szerette.

Valentin nap alkalmából a lakók megajándékozták egymást. Fecó Csabit választotta, mert ő a legjobb barátja, adott neki egy közös fotót. De ez még nem volt elég, mivel a Helyes pasit a gyerekének tekinti, elénekelte neki azt az altatódalt, amit az igazi gyerekeinek szokott. Ez még Csabinak is erős volt. Csaba is Fecót választotta, de ő csak verset írt neki és adott egy sálat. Vera könnyek között mondta el, hogy azért választotta Attilát, mert azt hitte, senkitől nem fog ajándékot kapni, és nem akarta, hogy így legyen. Egy pólót adott az Összeférhetetlennek, Utálom a Valentin napot felirattal és egy áthúzott szívvel. Attila is Verát ajándékozta meg, verset is írt neki. Seherezádé senkitől nem kapott ajándékot, viszont ő adott Verának hálája jeléül a Párbaj-kampányért egy bögrét. Végül Vera és Attila megajándékozta Serit.

A Villalakók rajongói leveleket is kaptak. Seherezádénak és Verának is gyönyörű szerelmes üzenetet írtak. Attilát megérintette a neki címzett érzelmes levél, pedig nem gondolta volna, hogy egy idegen ember sorai megérinthetik. Csabának szintén szerelmes üzenetet küldtek, egyedül Fecó kapott az ő drága Angélájától egy vallomást. A levélben a félrelépéséről is szó esett, ami beárnyékolta Angéla összes többi szavát. Hogy Fecó miért éppen VV-szereplésével kapta vissza a családját, azt többen sem értették és vita alakult ki miatta.

Fecó után Attila választhatott vendéget, az ő szíve csücskei a stand-uposok, ezért Dombóvári István és TraBarna érkezett a Villába. A Villalakóknak az ő segítségükkel kellett összeállítani egy stand-up előadást. Seherezádé egy balul elsült iskolai flörtről beszélt, Fecó a Csabinak becsempészett centiről, amiről a többiek azt hitték, hogy az intim testrészét akarja megmérni vele. Attila saját taktikáiból csinált viccet, főleg Csaba és Vera Párbajra küldésének körülményeit ferdítette el.

Az Attila Show hatodik részében Valentin napi lelkizés volt a téma. Elsőként Seherezádét szólította, a Párbajáról beszélt, majd Fecó következett, akivel Seri nem ápol túl jó viszonyt. Miután a Dumagép és a szőkeség ismét összeveszett, Attila lezárta a témát és szólította Csabát. A Helyes pasi is Kingáról beszélt, Veránál ekkor betelt a pohár, nem akar többé Kingáról hallani. Ebből is óriási veszekedés lett. Többen nevettek a jeleneten, még Attila is alig mert megszólalni.

Legnézettebb videók