Műsorújság
RTL Most

Seherezádé mégsem akar durván harcolni a Párbajon

Vera hevesen védi pártfogoltját, a többiek szerint viszont Seri helyett vívja meg a harcot. Attila továbbra is támadja Verát, miközben újra imádja Kingát.
Nem tartott sokáig Vera és Attila édes békéje, pár nappal ezelőtt ismét felcsaptak a lángok és egyik fél sem hagyja ki az alkalmat, hogy a másikat idegesítse. Attila már ébredés után kihúzta a gyufát azzal, hogy bement a fürdőbe annak ellenére, hogy tudta, Vera meztelenül fürdik odabent. Az Érzékeny lelkű nem hagyta szó nélkül az esetet, miután Attila többszöri felszólításra sem ment ki, lelocsolta vízzel. Az Összeférhetetlen szerint forró volt a víz, ettől ideges lett és hozzávágta a zuhanyrózsát a falhoz. Attila Olivérnek panaszkodott, akit nem hatott meg különösebben az eset, inkább bosszantotta ez a kakaskodás. Fecó szerint a VV4-esek érkezése óta Attila rossz irányba változott, agresszívebb lett és visszatért a régi Attila, akit a beköltözés után megismertek, Peti társaságában. Vera ugyanezt gondolja róla, szerinte amint Olivérék elhagyják a Villát, elszabadul a pokol. Kinga szerint viszont Vera változott, mert lesi minden kívánságát az ex VV-seknek és ez őt idegesíti. Csaba szerint Vera változott, akárcsak Attila szerint. Az érintett nem hagyta magát, újra és újra összebalhézott szeretett/gyűlölt Attilájával.

A két Párbajozóra és pártfogóikra újabb feladat várt, egy régi játékos segítségével kellett összefoglalniuk egy beszédben, hogy milyen tulajdonságaik miatt jobbak vagy rosszabbak, mint a másik fél. Seri megnyerte Olivért, Kinga pedig Szandikát, de már a feladat kiosztásakor indulatosan összeszólalkoztak. Mindkét lánynak a humoros, önironikus megközelítést javasolták. Kinga és Csaba előadása nem nagyon dobta fel a közönséget, Vera humorosabb, de sértő volt, a gúnyolódását sokan megjegyezték és támadták miatta Seriéket. A Villalakók úgy gondolják, hogy nem Seri, hanem Vera viselkedik Párbajozóként, amiből újabb hangos veszekedés lett. Seherezádé utána félrehívta Kingát és bocsánatot kért ezért az előadásért, majd Verával is beszélt és megmondta neki, hogy ebben a stílusban valóban nem fog tudni harcolni, mert nem a sajátja.

Kingának ki kellett választani, kivel töltse a búcsúestjét, a döntésben pedig Szandika segített neki és Attilát javasolta. Kinga hosszas dilemmázás után kénytelen volt egyet érteni tanácsadójával és meghívta Attit erre a vacsorára, hogy szépen tudják lezárni a kapcsolatukat, ha esetleg nem térne vissza a Párbajról. A közös este elején azonban rögtön összevesztek apróságokon és az Összeférhetetlen azzal vágott vissza, hogy otthagyja a Cselszövőt a nyugiban, egyedül. Majd Attila feltette a nagy kérdést: Kinga, szeretsz te még engem? A lány azonban kitért előle és kijelentette, hogy többé nem válaszol erre a kérdésre. Atti bedurcázott, végül mégis kinyögte, hogy ő szereti Kingát. És megtört a jég. A Cselszövő elárulta, hogy időnként nagyon tudja gyűlölni, máskor viszont rátör, hogy szereti, most éppen az átmeneti időszakban van. Attila nem akarja, hogy Kinga kiessen. Végül nagy ölelésben forrtak össze.

Legnézettebb videók