Műsorújság
RTL Most

Attila először akarta a védettséget és meg is kapta

Az Összeférhetetlen Vera kuktája lett egy napra és igen engedelmes, jó segítségnek bizonyult. Majd szembekerült Csabával az Arénában.
A Villalakók az ébredés után az egészséges táplálkozásról tanultak egy táplálkozási szakértőtől, Dr. Martos Évától. Kiderült számukra, hogy kétféle alultápláltság létezik, a mennyiségi, amikor nem eszik eleget a kisgyerek és ez akadályozza a növésben és a fejlődésben, valamint a minőségi, amikor eszik, de nagyon szegényes, egyoldalú az étrendje, ezért akár túlsúlyossá is válhat. A részletes beszámoló után a Villalakók rájöttek, hogy mindannyian rosszul étkeznek.

Attila Vera kuktája lett a főzőverseny hetén. Az Összeférhetetlen első gondolata az volt, hogy a lány minden aljamunkát el fog vele végeztetni. De kellemesen csalódott. Vera igazi mester a konyhában, egyáltalán nem okozott gondot neki a kreatív főzés a meghatározott alapanyagokból, magyaros ételeket készített. Attila pedig lelkes kuktaként segítette őt. Vera szerint az Összeférhetetlen fantasztikus kukta, mindent a keze alá tett és azt mondta, Attila abszolút segítség egy nőnek a konyhában.

Eljött az Aréna napja. Csaba Attilától, Vera Kingától sajnálta a legjobban a lila kendőt, Attila viszont most először kifejezetten akarta a védettséget. A feladatokhoz ezúttal a műveltségükre és a logikájukra is szükségük volt a Villalakóknak a gyorsaságon kívül. Az első fordulóból csak ketten jutottak tovább a másodikba, Csaba és Attila. A fiúknak egy hengert kellett lábbal hajtani, az nyert, aki később esett le róla. Először Csaba, majd Attila esett le korábban, az utolsó próbálkozásnál viszont ismét Csaba egyensúlya adta fel a harcot. Attilához került a lila kendő, így biztosan benne van az első ötben. Kinga bajban volt, hogy kinek drukkoljon ezen a csatán?

Seherezádé és Kinga is kétségbe esett, hogy mi lesz a Kiválasztáson? Biztosak benne, hogy az ő csatájuk következik, ezért Kinga el akarja érni, hogy inkább Kiválasztott legyen, mint Kihívott. Seri félrehívta Attilát a nyugiba, hogy megbeszéljék az aggályait. Attila közölte, hogy lehet, hogy Serire rakja a jelet. Az Összeférhetetlen ismét kiakadt Kingára, amiért saját érdekeit kereste Csaba és Attila harcában is.

Vera felszolgálta a vacsorát vendégeinek. Mindenki magyaros ruhát öltött és farkaséhes volt. Vera ételei már látványra is nagyon bizalomgerjesztőek voltak, és az ízük is meggyőzte a Villalakókat. Annyira finomat főzött, hogy még akkor sem változott meg a vendégek véleménye, amikor kiderült, hogy nyúlhúst ettek. Többen meg sem bírtak mozdulni jóllakott gyomruktól. A Villalakók 42 pontot adtak erre az estére.

Legnézettebb videók