Műsorújság
RTL Most

Alekosz ex-kedvese Villalakó lesz?

Veronikát bántják a rosszmájú megjegyzések, szeretné bebizonyítani, hogy nem egy buta, paplanszájú lány.

Veronikát nem sokkal ezelőtt a Szerelem a legfölsőbb szinteken című műsorból ismerhettük meg. Akkor Alekosz kegyeiért küzdött - sikerrel ugyan, de a szerelem azóta már a múlté -, most pedig úgy döntött, annyira megtetszett neki a Villaélet, hogy a VV5 fődíjáért is harcba száll. A lány jelentkezett a ValóVilág augusztusban induló szériájába.

- Bevallom, nagyon hiányzik, a Villa – árulta el az RTL Klub.hu-nak. – de a leginkább az motivál, hogy szeretném megmutatni: nem vagyok olyan, amilyennek az emberek jó része gondol a visszajelzések alapján. Nem kéne engem a külsőségek alapján elítélni. Kaptam ugyan sok pozitív kritikát, de rengeteg negatívat is. Sokan ostobának gondolnak, de nem veszik figyelembe, hogy a műsorban például én nyertem a logikai játékokat. Nem tartom magam butának. Azt sem értem, miért bántanak azzal, hogy „paplanszájú” vagy „Csőrike” vagyok. Élőben egyébként nem olyan a szám, mint a képernyőn, nem is szúrják ki, hogy fel van töltve. Tudom, nem kéne azzal foglalkoznom, hogy ha valaki rosszat mond rám, én mégis sokszor egy hétig pörgök rajta. Na és persze, nem tagadom, hogy a fődíj is vonzó, emiatt is jelentkeztem a VV5-be.

Veronika azt mondja, nem esne nehezére kibírni több hónapot a luxusbörtönben.

- Ha bejutok, felkészülök arra, hogy akár fél évet is bent kell töltenem. Nekem nincs se kutyám, se macskám, se palim, a családom és a barátaim pedig meg fognak várni. Szóval, nincs olyan, ami visszatartana. Az emberekkel pedig jól megértetem magam, nem hiszem, hogy gondot okozna a Villalét.

A lány szíve tehát jelenleg szabad, Alekosz után. Azt mondja, nagyon szeretne egy párkapcsolatot, de már feladta…

- Az a baj, hogy túlságosan rágörcsöltem, talán ezért nem jön össze. Persze lennének jelentkezők, de válogatós vagyok. Egyébként nincs ideálom, az a lényeg, hogy az illető legyen normális, szeressen és ne csaljon meg.

Vajon Veronika elképzelhetőnek tartja, hogy a luxusbörtön falai közt találjon rá a szerelem?

- Nem hiszem, mert nagyot csalódtam a pasikban. De ha esetleg mégis bent találkoznék álmaim hercegével, akkor úgy fogok cselekedni, ahogy az adott pillanatban érzek, ugyanis ösztönlényként működöm. Meglehetősen szexcentrikus is vagyok, de mindenképpen azon leszek, hogy akár fél évet is kibírjak szex nélkül. Még akkor is, ha bent talál rám a Nagy Ő. Ugyanis szerintem ez nem tartozik másokra.

Legnézettebb videók