Műsorújság
RTL Most

Célegyenesben a finalisták!

Kialakult a finálé mezőnye: tegnap este Alekoszhoz és Jerzyhez Éva csatlakozott harmadikként a ValóVilág4 mindent eldöntő, utolsó hetére.
Már a tegnapi összefoglalóban is láthattuk, hogy a lakók Villaházasságokat kötöttek: Alekosz elvette feleségül Évát, míg Jerzy Anikóval alkotott boldog párt. Alekosz és Éva igazi zsémbes párként leginkább vitatkozással töltötte idejét, míg Anikó és Jerzy között egyre szorosabbá vált a kötelék.

Természetesen a Villában sem maradt el az Anyák napja, de nemcsak a lakók üzentek szeretteiknek, hanem ők is kaptak szívhez szóló üzeneteket. Alekosznak, Évának és Anikónak az anyukája, míg az édesanyja nélkül nevelkedett Jerzynek a nővére üzent.

Már láthattuk, hogy a Villa házaspárjai bizony többször is megszegték a szabályt, és eltávolodtak egymástól, ezért pedig büntetés járt. Összekötözve kellett eltölteniük a Párbajig hátralévő időt, így aztán Éva és Alekosz is rákényszerült arra, hogy szóba álljanak egymással. Egy biztos: nem ment egyszerűen a két nagyszájúnak a feladat.

A tegnapi Párbaj nagyon szorosra sikerült, Éva ugyanis csak nagyon kemény csatában tudta legyőzni Anikót. A Villában Alekosz sem volt nyugodt, fel-alá járkált és idegesen figyelte a stúdióban történő dolgokat. A végeredménytől persze majd kiugrott a bőréből.

Szavazz a finalistákra!

Végjátékához ért a ValóVilág4 és megkezdődött a végszavazás: a mesés fődíjért hárman indulnak harcba. A ValóVilág fináléja május 8-án, vasárnap lesz, addig lehet szavazni Évára, Alekoszra és Jerzy-re.

Így tudsz szavazni Alekoszra:

Ha azt szeretnéd, hogy ALEKOSZ nyerje a ValóVilág4 fődíját, akkor küldd az ALEKOSZ nevet SMS-ben a 1799-es számra (az sms díja bruttó 315 Ft ÁFA-val), vagy hívd a 06-91-33-44-55-ös számot és üsd be az 1-es kódot (a hívás díja bruttó 315 Ft ÁFA-val)!
(Ügyfélszolgálat: 061-371-4820)

Így tudsz szavazni Évára:

Ha azt szeretnéd, hogy ÉVA nyerje a ValóVilág4 fődíját, akkor küldd az ÉVA nevet SMS-ben a 1799-es számra (az sms díja bruttó 315 Ft ÁFA-val), vagy hívd a 06-91-33-44-55-ös számot és üsd be az 2-es kódot (a hívás díja bruttó 315 Ft ÁFA-val)!
(Ügyfélszolgálat: 061-371-4820)

Így tudsz szavazni Jerzy-re:

Ha azt szeretnéd, hogy JERZY nyerje a ValóVilág4 fődíját, akkor küldd a JERZY nevet SMS-ben a 1799-es számra (az sms díja bruttó 315 Ft ÁFA-val), vagy hívd a 06-91-33-44-55-ös számot és üsd be az 3-as kódot (a hívás díja bruttó 315 Ft ÁFA-val)!
(Ügyfélszolgálat: 061-371-4820)

A ValóVilág 4 Párbaj/Kiszavazás szabályzata

Legnézettebb videók