Műsorújság
RTL Most

Nehéz döntés előtt a Villa Rosszkislánya!

Taktikai lépések, könnyes búcsúk és csalódások jellemezték a tegnapi napot a Villában.
Nincs könnyű helyzetben Anikó, bárkivel is megy párbajozni, mindenki rutinosabb nála ezen a téren, hiszen a Villa Rosszkislánya az egyetlen a Villában, aki még nem mérte össze erejét senkivel a stúdióban.

Tegnap volt az exek utolsó éjszakája és reggele a Villában. Így aztán természetesen Gigi és Jerzy is utoljára aludhattak egymás karjaiban, legalábbis egyelőre. Egy biztos: a szerelmesek még ezeket a perceket is kihasználták, hogy megbeszéljék a kapcsolatukat és eldöntsék, hogy akkor most tényleg vége van-e ennek a szerelemnek.

Közben Oli és Zsófi sem tétlenkedett: a távozás előtt még utoljára elbeszélgettek a versenyben lévő társaikkal a közelgő Kiválasztásról és a végjátékról. Olivér Évának és Alekosznak, Zsófi pedig Anikónak adott tanácsokat. Közben pedig Anikó megkezdte saját taktikáját, és sejtetni engedte, hogy ő bizony készül valamire a Kiválasztás során.

Elérkezett a búcsú ideje: mielőtt azonban Olivér, Zsófi és Gigi elhagyta a Villát, még megajándékozhatták egymást a régi és jelenlegi játékosok. Volt aki vicces dolgokat adott emlékbe, de volt néhány megható pillanat is. Olivér például igazán szívhez szóló ajándékkal lepte meg Anikót: a Villa egykori fenegyereke egy képet adott Aninak az anyukájáról. Alekosz bugyit kapott Gigitől, Jerzy pedig főzéssel kapcsolatos dolgokat Olitól és Zsófitól is.

A régi Villalakók tehát távoztak, a figyelem középpontjába pedig a Kiválasztás került. Előtte azonban a Villalakók azt a feladatot kapták, hogy egyeztessék taktikájukat, megbeszéljék tervüket, vagy éppen félrevezessék a másikat.

Elérkezett a Kiválasztás ideje, ami alaposan felkavarta a kedélyeket. De érdekes módon nem maga a ceremónia, hanem a lakóknak bejátszott kisfilmek váltottak ki indulatokat a versenyzőkből. Alekosz és Jerzy is meglepődött a lányok viselkedésétől.

Végül Anikó csuklójára került a kendő. A Villa Rosszkislánya szerdán este nevezi majd meg azt a játékost, akit kihív a ValóVilág4. utolsó Párbajára.

Legnézettebb videók